(3)
Arçelik Ocak setüsüstü Ocak kullananan var mı
Ya ne gıcık bişi bu? Yeni aldım.Çıt çıt ediyor yakamadan sönüyor. Saat yönüne doğru çeviriyorum alev alıyor sonra çevirince kapanıyor. https://www.akakce.com/ocak/en-ucuz-arcelik-sto-810-dg-e-beyaz-set-ustu-fiyati,424918.html
Ya ne gıcık bişi bu? Yeni aldım.
Çıt çıt ediyor yakamadan sönüyor. Saat yönüne doğru çeviriyorum alev alıyor sonra çevirince kapanıyor.
www.akakce.com
0
ben de bunu kullanıyorum. bastırarak saat yönünde çevirip, alev alınca yavaşça elinizi çekmeyi dener misiniz?
0
elini yavaş çekmen lazım. bizde de set üstü var ama arçelik değil. aynı problem oluyor. eski evimde de daha farklı bi marka vardı, o da böyleydi. sanırım hepsi aynı. yandıktan sonra bi süre daha elinle basılı tutup yavaşça çekcen, alışırsın.
0
ay bu alışmakla ilgili bir şey. bastırdığınızda 2-3 saniye basılı şekilde bırakın çıt çıt yapınca sonra yavaşça çevirin.
0