[]

Insan kendine bunu niye yapar? Yirmilik Dis Ameliyati

Carsamba günü yirmilik disimden kurtuldum. Operasyon bir saati asti, zorlandim ettim ama bitti. 4,5 gün olmasina ragmen bir sey yiyemiyorum.

Simdiye kadar iki sey yiyebildim: Vegan yogurt. Patates püresi.
Günde toplamda bir kere yiyorum, cünkü yemek icmek iskence.


- Agzimi cok az acabiliyorum. Zorlayarak, güc kullanarak acmaya calis diyen birkac kisi cikti. Bu dogru mu?

- Cigneme egzersizi yapmak lazim mi? Bu konuda hic bilgi verilmedi bana.

- Ne zaman insanlik onuruna yakisir sekilde normal yemek icmek mumkun olacak? Sizde ne zaman mümkün oldu?

- E ben konusamiyorum da? On dakika konussam cenem cok agriyor.

- Sanirim agzimi biraz acabildigim icin, cene kilitlenmesinden bahsetmiyoruz burada?

 
güç kullanmana gerek yok zamanla (belki azami bir kaç haftada) düzelir. Diş çekimi esnasında çene kemiği eklem noktasına yakın kas ağzın fazladan ve uzun süreli açılmasından dolayı aşırı geriliyor.
Sebep bu.

İnsanlık onuruna yakışmayan bir şey yok böyle bir durumda. Hasta halleri ne de olsa.
(Uzman değilim.yaşadığım şeyler)
  • Erva  (30.01.22 22:46:59) 
İki gün sonra normal yemeye dönmüştüm. O tarafla çiğnemedim uzun süre. Hem dikişler vardı hem de cesaret edememiştim. Konuşmakta zorluk çekmemiştim. Bir hafta sonra dikişlerin alınması için çağırmışlardı. Dişçinize danışın,önereceği şeyler vardır. Geçmiş olsun


  • asteriks  (30.01.22 23:00:48) 
*diş fırçalama dokuyu uyaracak iyileşmeyi hızlandıracak
* yumuşak bi fırçayla diş etinizi masaj şeklinde fırçalayın
*dikişler var mı? alınınca rahatlarsınız 3 güne alınır.
* hiç bir şekilde zorlamayın, köpeğimin ayağına taş değse 2 gün kullanmıyor ayağını insanoğlu zorla babam zorla
  • gatherer  (31.01.22 12:56:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.