[]

Babalık Hakki

Selamlar duyuru ahalisi,

Dişi siyam kizim ilk defa doğurdu. 3 bebegimiz oldu yalnız bir tanesi anomaliydi. Anne kabul etmedi zaten. Diğer yavrulardan ayirip süt tozuyla biz besledik ama 3 gün yaşayabildi(kurtul hayvancagiz durumu çok kötüydü)

Ciftlestirmeden önce direk babalık hakkı olarak bir tane dişi istiyorum demişti(konuştuğum başka kişilere direk "2 yavru olursa babalik hakkı vermem" diyordum.buna söylemedim galiba)

Doğumdan itibaren gece gündüz annem,ben,kardeşim herkes seferber oldu.Normalde de inanılmaz nazlı premses biriydi şimdi x3 oldu. Yuvadan çıkıp mama ve su içmiyor. Biz elimizle götürüp küçük çocuğu kandırır gibi yedirmeye icirmeye çalışıyoruz.

İşin özeti 2 yavrudan birini vermek içime sinmiyor.Kesinlikle satma gibi bir düşüncem yok. Yavrulardan birini zaten kardeşim alacak. Fazla olsaydı yakın arkadaşlarımdan, kuzenlerden kafadan 4-5 kişi bekleyen vardı. Adamın direk dişi istemesi ticari olabilir.

Ne diyorsunuz ?

Esen kalın...

 
baştan şart koşmadıysan yavrulardan birini vermen gerekir. işin ticari boyutuyla ilgili bir şey söyleyemem ama senin yavrular üzerinde ne kadar söz hakkın varsa malesef karşı tarafın da var.


  • theseachange  (30.01.22 20:21:45) 
Ben olsam vermem belli ki çiftleştirmede kullanacaklar ama senin nasıl aldığın da önemli muhtemelen ya satın aldın ya da bu söz karşılığında aldın ya da her ikisi de, yani her şartta vereceksin. Cins hayvan aşkınız böyle şeylere neden oluyor ne yazık ki.


  • Zaman Tamircisi  (30.01.22 20:29:15) 
doğru olan vermen. ticari olup olmadığını bilemeyiz.


  • a darkness coming  (30.01.22 20:45:50) 
yavrulardan birini vermek istemiyorsaniz belki para verebilirsiniz odesmek icin.


  • hot potato  (30.01.22 20:46:39 ~ 20:47:34) 
Ticari amacla kullanacaksa da yine de hakki var uzerinde talep ettigi icin en bastan sen de itiraz etmedigin icin.

Kaldi ki ticari olarak kullansa bile inek degil ki bu suni dollenme falan yapsin. Vakti geldikce doguracak iste. Para veren olursa satacak, millet kediye para vermeyi keserse de kisirlastirip bakmaya devam edecek.
  • floydian  (30.01.22 21:51:11) 
Büyük ihtimal yavru dişiyle babayı ciftlestirecek öyle hissettim. O da içime hiç sinmiyor.


  • integral almayi bilmeyen muhendis  (30.01.22 22:06:52) 
Büyük ihtimal bile değil kesin. Zaten babalık hakkı gibi tabirler bu işin ticaretini yapan insanların jargonu. Ha bu arada hediye edeceğiniz yavruların da bu ticaretin bir parçası olmayacağının garantisi yok. Zaten kontrol etme şansınız da yok. Ben aslında sizin kedinizi çiftleştirip karşınızdakinin niyetini yeni yeni keşfetmenize şaşırdım açıkçası. "Piyasa" bu.


  • not dark yet  (30.01.22 23:55:26 ~ 23:57:04) 
vermek zorundasiniz bana gore.


  • ala09  (31.01.22 09:41:32) 
İki yavru da erkek oldu deseniz?


  • marla is in my head  (31.01.22 15:08:05) 
böyle birine yalan söyleseniz ne olacak ya? yazılı anlaşma yapmadınız ya. diğeri de öldü filan deyin ne bileyim.


  • snape i başından beri tanırım  (24.02.22 12:27:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.