[]

Metal/rock vs Rap

Spor yaparken hangisi sizi daha çok gaza getiriyor?




 
Yeterli kafeini aldıysam gesi bağları'nı dinleyerek bile gaza gelebilirim ama rap müziği sevmem metali kafam kaldırmıyor artık o nedenle rock derim. Hatta pop-rock.


  • Zaman Tamircisi  (30.01.22 19:39:47 ~ 19:41:46) 
Metal, spesifik olarak melodik death metal. Daha da spesifik olarak amon amarth. Bu heriflerin şarkılarıyla spor yapınca savaştan çıkmışa dönüyorum, kaç gün kendime gelemiyorum.


  • j r r tolkien hayrani  (30.01.22 20:23:56) 
Ben rap.

Ama spotifyda jazz rap listeleri buldum, son zamanlarda ona sardım :)
  • invictae  (30.01.22 21:07:37) 
Metal/rock genelde.


  • jazzabel  (30.01.22 21:13:48) 
rock. rapi hiç sevmem, hiçbir duygu uyandırmıyor bende.


  • nothing in my way  (30.01.22 21:20:54) 
90s old-school hiphop mix. Hani şu her spor salonunda çalan müzikler yeterli


  • olaylar olaylar  (30.01.22 22:12:36 ~ 22:13:16) 
Rap hiçbir sekilde gaz vermiyor bana, amele muzigi bana göre.
Spor yaparken tercihim club muzikleri elektronik muzik olur ama burada seceneklerde olmadığı icin rock metal diyorum.

  • stavro  (30.01.22 23:20:10) 
basit ritimli gaz metal şarkılar. rammstein mesela. rap ve metal'in kesiştiği nokta var bir de, rage against the machine. ama sadece rap müzik pek de gaza getirmiyor.

ben hiç denemedim ama agresif techno müzikler de kesin çok iş yapar.
  • rahip janick  (30.01.22 23:26:34) 
Çarşambayı sel aldı dinleyerek ağırlık bastım bugün :D O gün kendimi nasıl hissettiğime göre değişiyor müzik seçimi de. Ağırlıklı olarak metal/türkü kombinasyonu bende çalışıyor.


  • sarahkerrigan  (31.01.22 00:54:50) 
Rap'e göre değişir. Public Enemy-Fight The Power gaza getirebilir mesela. House of Pain-Jump Around, Kris Kross-Jump....vesaire vesaire. 80 sonları 90 başlarının Hip House tarzı eserleri de fena olmaz. Rock için de var bazıları. Boks çalışanların klasik "Eye of the Tiger"ı vardır. Manowar adamı salondan çıkarıp yalın kılıç cenk etmeye bile sevk edebilir. Genelde her türün tempolu eserleri gider. TSM olarak bile tavsiyem olabilir. Yıldırım Gürses-Son Mektup mesela.

Şahsen ben de elektronik dinlerim spor yaptığım nadir zamanlar ama kendi dönemiminkileri. 80'ler, 90'lar. Modern Talking'den Culture Beat'e uzanan bir skala.
  • d max  (31.01.22 16:58:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.