[]

Anadolu yakası ehliyet fiyatları

Ehliyete yazılacağım ama anadolu yakası için ortalama fiyatları kalem kalem yazabilecek biri var mı acaba? Ehliyet kursları arasında çok kalite farkı oluyor mu? Hayatımda 1 kere 3dk civarında araba kullandım boş ve düz yolda, ek bi ders vs almadan geçebilir miyim kursta öğrettikleriyle? Ek olarak manuel mi alınmalı otomatik mi?




 
Kurslar arasında kalite farkı olur. Daha bilinen yerlere giderseniz daha iyi.

Ben sınavı geçen yıl başka şehirde geçtiğim için fiyat vermeyeceğim.

Ama kurs ücreti, e-sınav ücreti, direksiyon sınavı ücreti şeklinde sadece sertifika aşaması için ücretler var. E-sınav çok kolay olduğu için onu tek seferde geçersiniz ama direksiyon sınavında kalırsanız her girişte yine sınav ücreti ve bir zorunlu direksiyon dersi ücreti ödemeniz gerekir. Ek olarak sağlık raporu için de ödeme var.

Sertifikadan sonra da ehliyet alma için ödemeler var. Şu an onları yazmaya gerek yok.

Sınavda paralel park, L park gibi daha teknik hareketler olduğu için düz yolda sürmüş olmak sınavı geçip geçmeme hakkında bilgi veremez tek başına. Çünkü trafiğe çıkıyorsunuz. Trafikte sınav anında ne olursa ona göre hareket etmeniz lazım.

Ben manuel aldım. Manuel tavsiye ederim. Otomatiği zaten öğrenirsiniz ama otomatik alan birinin manuel öğrenmesi daha zor.
  • dissendium  (29.01.22 21:09:43 ~ 21:10:47) 
özel bir kurs adı bilmiyorum, ekim ayında 2000 tl'ye yazıldım artık aynı kurs 3000 istiyor. e-sınavı geçtikten sonra 7 günlük direksiyon eğitimi oluyor her biri en az 1 saat, yeteneğinize göre bu yeterli olur ya da olmaz. ben paralel parkta takılıyorum iki defadır:) bu alanda isim yapmış bir yer tercih edin, bazı kurslarda hocalar çok üstten anlatıyor bildiğimizi varsayıyor.
manuel daha mantıklı.

  • siyah gece  (30.01.22 01:14:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.