[]

vitamin mineral

---b grubu vitaminler genellikle beyin fonksiyonları üzerinde etkili,
supradyn tarzı multivitamin ler kullanırsak beyin fonksiyonlarımızı daha iyi ve uzun süre YÜKSEK PERFORMANSLA kullanabilir miyiz?
ne kadar süre ile kullansak max fayda noktasına gelebiliriz?

---1 maden suyu mineral depolarımızı tek seferde doldurur mu?

 
maden suyunun %10 bile dolduracağını sanmam. mineraller için önerim roka, tere, maydanoz,dere otu, ıspanak yani tüm koyu yeşil yapraklı sebzeler otlar. badem, ceviz, kabak çekirdeği gibi gıdalarda da çok mineral var.
www.iherb.com
bu linkteki ürünlerden her mineralden günlük ihtiyacını görebilirsin.
beyin olayında b complex ten çok omega 3 (balık yağı, keten yağı, ceviz, kabak çekirdeği, az miktarda yeşil otlar) ve choline faydalı bence.
b complex kullanmanı öneririm faydası olur da multivitaminler çok emilmiyor ve içlerindeki a (retinol değil beta carotene koyuyorlar, optimum şartlarda % 15 i a vitaminine dönüşüyor ortalama %5) ve d (d3 vit koymuyorlar) verimsiz formlar.
a-d için cod liver oil içip, ayrıca eczaneden dvit3 ampülü alıp kullanmanı c vit ascorbic asit toz halinde almanı + sebze meyvelerden almanı öneririm. bir de k2 vit incele araştır iç.
  • joepiscopo  (09.06.10 17:24:58 ~ 17:26:01) 
ben balık yağlarını yurtdışından getiriyorum fiyat performans olarak daha ucuza geliyor.
alırken de içinde a-d vitaminleri de olsun diye fish oil değil de cod liver oil sıvı alıyorum genelde. zaten vitamin de alacak oluyorum shipping daha ucuza geliyor.
alabileceğin en ucuz ve faydalı ürünler
www.iherb.com
www.iherb.com
2.sinin miktarı az fiyatı çok ama tadı daha güzel bence.
www.iherb.com
bu da var.
son olarak da
www.retailmenot.com
linkinden prom kod kullanırsan ilk siparişte 5 dolar indirim alırsın.
bundan başka carlsson ve seven seas de ünlü markalar.
  • joepiscopo  (09.06.10 19:57:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.