[]

Elektrı Gitar+line6 pod prosesör+pc+speaker(speaker burada ne olacak?)

Başlıkta anlatmaya çalıştım.

Özetle, elektro gitarımı line6 pod prosesöre bağlayacağım ve ses kartı olarak kullanarak pc ye giriş yapacağım. Pc de kullanabileceğim uyumlu speaker tavsiyesine ihtiyacım var? Amfi almak istemiyorum genellikle kulaklık kullanıyorum zaten.
Şimdiden teşekkür ettim

 
nasıl maksatla kullanacağın önemli.

genel olarak müzik dinlemek, oyun oynamak, film izlemek gibiyse logictech gibi markaların 2+1 vay efendim bilmemkaç+1 olanını alabilirsin, bilgisayarının onboard kartına takarak.(bilgisayarın ses kartını bilmiyorum, yeni nesil 7+1ler falan nasıl bağlanıyor onu da bilmiyorum.)

yok ben amfi almıycam onun yerine stüdyo monitörü alacağım dersen muhtemelen harici bir ses kartına ihtiyacın olacak.

line 6 her ne kadar asio driveri vb gitar kaydı için iş görse de, harici ses kartlarındaki gibi trs çıkışı olmadığı için profesyonel amaçlı monitörleri bağlayamazsın.
  • killerbee  (29.01.22 00:41:54 ~ 00:42:26) 
Ses kartı olan pod'ların çıkışları balanslı oluyor trs yani. Ki balanssız bağlasanız da ölmezsiniz bişeycik olmaz (Basit ev kullanımı söz konusu olduğunda). İlk etapta yeterli bir setup daha sonra bilgisayarı her açtığınızda youtube falan izlemek için de ses kartını açmak gerekeceğinden şişeceksiniz.

Asio driver'i bi de background sesler konusunda nasıl davranıyor normal bilgisayar kullanımını engelleyebilecek diğer etken de o.


Kısaca bütçeniz müsade ediyorsa bilindik bir marka 5" üzeri aktif tüdyo monitörü alınız.
  • hedep  (29.01.22 01:02:24 ~ 01:03:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.