[]

Göbeğimi eritip, vücut yapmak için nasıl beslenmem gerekiyor?

Macfite yazıldım. Amacım 6 ayda göbeğimi dümdüz yapıp yapabildiğim kadar vücudumu geliştirmek. Boy kilo oranım ideal sayılır fakat göbeğim var. Ben şimdi bu göbeği tamamen eritmek için diyet mi yapmalıyım yoksa kas yapmak için protein-karbonhidrat ağırlıklı mı beslenmeliyim? Bu konu hakkında hiç bilgim yok. Hem kas yapıp hem göbek eritmek için nasıl beslenmeliyim ben? Tecrübeli arkadaşlar yol gösterebilir mi?




 
Ben bu yola girecek olsam önce yapabildiğim kadar kas inşa eder sonra diyet yapardım. Düşük kas kütlen varsa ne kadar diyet yaparsan yap kötü bi vücut çıkar ortaya. Yeni başlıyorsa eğer kas inşa ederken az da olsa yağ yakabilirsin ayrıca.


  • Zaman Tamircisi  (29.01.22 00:02:05 ~ 00:03:51) 
(bkz: intermittent fasting)
(bkz: ketojenik diyet)
(bkz: ketofasting)
(bkz: omad)
(bkz: tek öğün)
  • do you remember me  (29.01.22 00:44:53 ~ 00:45:26) 
Once doktora gitmelisin. Metabolizmani olcecekler, sonra buna uygun bi diyete baslayacaksin ve hayatinin geri kalaninda saglikli yasam ve duzgun vucudun tadini cikartacaksin. Geri kalanin hepsi spor ha spor diye irgatlik ister, aman diyim.


  • ahmet oturum cerezi  (29.01.22 05:07:48) 
ekmeği kes, tatlıyı sıfıra yakınlaştır. Bol (ama hakketten bol) yeşillik (içine yağ katma lütfen) ile mideyi doldur. Bol su tüket. Çay-kahvede şekere sıfır tolerans. Günde 12000 adım hareket.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (29.01.22 07:50:11) 
benim bildiğim kas ve yağ dokusu bambaşka iki doku. iki hedefine de ulaşmak için önce birini sonra diğerini yapman gerektiği şehir efsanesi. İhtiyacın olan iki şey ağırlık idmanı yapmak ve diyet programı uygulamak. Bu şekilde zamanla iki hedefine de ulaşırsın zaten. Ben spor yaparken genelde ağırsağlam ekibinin bu konulardaki tavsiyelerine göz atıyordum. İnternet sitelerinde hem idman hem diyet programı bulabilirsin.


  • 7heft7  (29.01.22 12:56:33 ~ 12:58:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.