[]

Dış taşı temizliği fiyati

Merhaba yakın zamanda bundan yaptıran var mı? Ücreti nedir?
2.soru diş temizliği ile diş taşı temizliği farklı işlemler mi?



 
400-500 tl falan. daha ucuza da vardır.

aynı şeyler.
  • jack lupino  (28.01.22 23:40:00) 
750 tl bağdat caddesi'nde


  • gabe h coud  (28.01.22 23:48:38) 
5 yaş çocuğunkini 500 tl'ye yaptılar bu hafta.
ama 400'e yapan da var.

  • la traviata  (29.01.22 00:00:01) 
450 tl bostanci,


  • oscar  (29.01.22 11:06:18) 
Geçenlerde fark ettiğim bir şeyi söyleyeyim, belki size de uyuyordur.

Bireysel emeklilik sistemine kayıtlı iseniz, orda üyelere özel kampanyalar var. Senede bir kez diş taşı temizliği ücretsiz ibaresi vardı.

Bir de, tamamlayıcı sağlık sigortası vs varsa yaptırdığınız, onlarda da diş hizmetleri kapsam dışı olsa da, 1 kez diş taşı temizliği hakkı oluyor genelde.
  • aksiyom  (29.01.22 12:43:18) 
350 izmir balçova


  • kanlakarisikyagmur  (29.01.22 15:50:13) 
www.avrupadis.com

6. bölüm, 1. sıra

Taban olarak bunu düşünebilirsiniz.

Dış taşı temizliği bütün dişlerinizi temizletmez aslında, onun için ayrı bir işlem daha yaptırmanız gerekmektedir. Fakat genelde aynı ücrete görülen diğer kusurlar da gidiriliyor.

Çünkü hasta bilmiyor diş temizliği ile diş taşı temizliği arasındaki farkı.

Hasta diş taşı temizliği diye geldiğinde o aslında akla pakla işte kardeşim.. anlamına geldiği için ona göre biraz daha detaylı bir iş yapılabiliyor.

Fazla fiyat farkı da bu yüzden veya lokasyona göre değişebilir.
  • ananiyimioguz  (30.01.22 16:41:03 ~ 16:43:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.