[]

Bu tecrübeye bu maaş iyi mi

10 yıl tecrübe
Orta direk Üni mezunu
14800 maaş net
Home Office
İstanbul lokasyonlu yazılım firmasında takım lideri
Bu sene alınan zam yüzde 40
Multinet vs varmış

 
zamli mi 14800? trendyol, getir gibi sirketlerde senior yazilimcilar 30000tl uzeri aliyorlar. kucuk bir sirkette de olsa takim liderine bu para sacma. bence herhangi bir sirkette takim lideri olacak kisi 25'den asagi almamali. ki normal bir sirkette 35'ten asagi almamali. alanlar vardir ama bence almamali.


  • lemmiwinks  (28.01.22 18:59:17) 
40 binden aşağı almaması lazım. Dediğin maaş belki 1-2 sene deneyimli yazılımcı maaşı şu an. Ya da savunma sanayinde çalışanların ortalama maaşı.


  • sarahkerrigan  (28.01.22 19:25:01) 
değil. 3 senelik tecrübeli yazılımcılar 15k+ kazanıyor zaten. sizin sadece tecrübe faktörünüzle en az 25k+ ile başlamanız gerek. üstüne bir de takım lideri gibi bir pozisyon verilmiş. bu da ekstra para demek. hem sorumluluğunuz artıyor hem maaşınız çok düşük.

teknik anlamda kendinizi güveniyorsanız, yani title'dan daha çok "gittiğim her yerde kendi alanımda senior olurum" diyebiliyorsanız iş görüşmeleri yapın. 25k altı hiçbir teklifle görüşmeniz bile zaman israfı.
  • ilgeru  (28.01.22 22:36:19) 
Son zamlardan sonra 25-50 arası olmadiysa ciddi soyluyorum büyük bır adaletsizlik var ortada piyasaya göre.

Anadoluda bir yer deseydiniz rahatinizi bozmayin derdim ama istanbulda 2-3 yıllık yazilimci o kadar alıyor zaten dedikleri gibi.

Benim 8 yillik frontendci arkadasim 30 aliyor. Ha şu surekli reklamlariyla baydiran firmada tabi o ayri
  • ananiyimioguz  (28.01.22 22:49:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.