[]

Siyasi parti sms lerinden nasıl çıkılır?

Millet vekili “kıymetli hemşehrilerim” diye habire sms atıyor. Ne bi unsubscribe var ne mernis var sms içinde. Nasıl iptal edilir bu abonelik?
Bak yine atmış hayırlı cumalar diye,
Hayır, bereket mi kaldı allasen…


 
Milletvekili olduğu için telefona başka yerden ulaşmış olabilir ama e-devletten kontrol ettiniz mi? Orada görünüyor olabilir.


  • patronaj1  (28.01.22 12:53:25) 
çıkılmıyor.
ben 2-3 günde 1 gelen bahis sms için arayıp tehdit ettim sizi şikayet ederim diye.
şimdi günde 2-3 tane geliyor.
adamlar bütün piyasaya vermiş numaramı :)
  • alt4y  (28.01.22 13:00:09) 
Ben yardım isteyen yerel bi futbol takımını instadan bulup sizi şikayet ederim diye tehdit etmiştim. Ama millet vekillerine henüz çözüm bulamadım.


  • zimbirik  (28.01.22 13:32:48) 
ben engelledim. numara olmasa bile engelleme ekraninda gorusmeler diye bir sey koymuslar oraya basinca gelen smsleri gosteriyor. oradan secip engellenebiliyor.


  • in vino veritas  (28.01.22 13:55:32) 
Calls Blacklist kullanıyorum, spam olanları direkt kendi engelliyor. Sms geliyor ama size sms geldi diye haber vermiyor, girip bulur okursunuz isterseniz.

Hiç gelmesin istiyorsanız direkt kara liste yaparsınız.

Aramalar için de kullanışlı, 0850 ile başlayan 02129 ile başlayan diye de engellemeler yapılabiliyor.
  • John Bloor  (28.01.22 14:25:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.