[]

Yavru kedi sahiplendim, uyuyamama problemi

40 günlük bi sıpa. Sürekli pesimde. Yatak odasında ben uyurken alissin istemediğim için kapıyı kapatıyorum ama gündüz her yer açık. Kaldı ki ev 1+1. Daha iki gecedir beraberiz ama çok miyavliyor benden uzak kalıp onu gece yanıma almayınca. Ya içim acıyor bi de kapı altından pati falan sokuyor salak. Ne yapayım alisir mi? Alışır di mi? Yatma saatlerimiz uyussun diye 30dk dir kosturuyorum sıpayi, bana mısın demedi yav.




 
Bizim sıpayı sizin yaptığınız gibi yetiştirdik, 2 aylıktı hatta. Ama şimdi diyorum acaba o zaman çok korktu mu, korkutmaya ne gerek vardı. Şimdi kucağa bile gelmiyor hayatta. Sonra temastan kaçınan bir kedi olabilir benden söylemesi, bırakın girsin.


  • eksisozlukokuryazari  (28.01.22 01:20:39) 
Alışmaz. Yanına al. Her türlü yatak odasını işgal edecek zaten. Şimdiden al da hayvan acı çekmesin. Zaten çok çok ufakmış. Kediler insana yakın olunca huzur bulur. Yatağa al, sonra kıl mıl olursa süpürgeyle temizlersin. Zaten kedi eve girdi mi her yerden kılı çıkacak. Yapacak bir şey yok. Alışacaksın. (iki dişi kedi babasıyım :)


  • prole  (28.01.22 01:21:23) 
Uykum çok hafif ya ve gün boyu aktif olduğum için derin uyumam lazım. Bu sebeple yatarken içeri almayim dedim ama :/


  • warmy  (28.01.22 01:22:37) 
Çok ufak be yatsın yanınızda işte. Benimki o kadarken mütemadiyen temas halindeydi benimle.

Yatma saatlerinizin uyuşmasına 1,5 sene var daha bu kadar zora sokmayın hayvanı zaten sizin düzene göre alışacak.
  • hedep  (28.01.22 01:23:59) 
Çok gaza geldim açıyorum kapıyı:))


  • warmy  (28.01.22 01:28:20) 
Daha bebek o, tek bildigi de sissiniz guvendigi. Disarida birakmayin derim ben, alin yaniniza.


  • oscar  (28.01.22 03:27:18) 
Bence kesinlikle yanına al :) Büyüdükçe sakinleyecek ve o sen uyurken yanına gelmese bile sen gelip seninle yatsın isteyeceksin :) bir kediyle uyumak kadar huzurlu az şey var bu dünyada.


  • patlamis misir  (28.01.22 13:29:20) 
Kediyle uyumayacaksan kedi sahiplenmenin bi anlamı yok :)


  • Zaman Tamircisi  (28.01.22 13:32:00) 
Çok küçükken sahiplenmişsiniz. Kapıyı kapasanız bile ona sıcak bir yatak yapın, havluyu ütüyle ısıtmak gibi.


  • marla is in my head  (28.01.22 14:07:46) 
Kediyle uyumak ve kediyle uyanmak dünyanın en güzel hislerinden biri. Hem kendinizi cu histen mahrum bırakmayın hem de bebiş tek başına korkmasın daha fazla :(


  • jacque  (28.01.22 15:51:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.