[]

oturmuş büyük bir firmadan startupa geçiş için % kaç artış isterdiniz

soru başlıkta
mevcut firmada bi sıkıntı yok, uluslararası büyük bilinen bi firma
bende 10+ yıl tecrübe
yeni firmanın bana az ama benim firmaya çok katkım olacaktır
startup dediğim de late stage 600m + yatırım almış bi firma
bir de şu anda istanbul odaklı bir görevdeyken yeni görev biraz seyahat da içerecek

sadece bu kadarlık bilgiyle aylık + yüzde kaç isterdiniz?

 
%50


  • Bruce  (28.01.22 00:39:19) 
+%50 veremezler. aynısını bile zor verirler. start up firma oturmuş büyük firmadan nasıl daha fazla ücret versin. ha diyelim ki isteyenin bir yüzü kara, iş değiştirmek için 2022 zamlı maaşına +%20 iste. terfi de varsa daha fazla olabilir.

bir arkadaşım örnek bir start up firmadan departman müdürlüğü için 38 bin brüt teklif aldı, kurumsal bir başka firma aynı pozisyon için 53 teklif etti.
  • gabe h coud  (28.01.22 00:42:17 ~ 00:46:00) 
100.


  • dreamnesiac  (28.01.22 00:43:15) 
TR'de çok olan şeyler değil ama başka bir yan hak (Hisse vb.) veremiyorlarsa, bir Startup çalışma ortamının her halukarda oturmuş firmadan kaotik ve stresli olacağını düşünerek %25 civarı fark isterdim.


  • salihdt  (28.01.22 01:16:54) 
eğer şirkete, poziyona ve onun gerekliliklerine tamamsanız sadece maaş ise konu bence min %25 civarı bir artış olmalı.


  • axl  (28.01.22 01:43:21) 
% 25 zaten kurumsal bir firmadan başka kurumsala geçerken isteyeceğiniz para
startup için 40 olması lazım

  • seyyar satıcı  (28.01.22 13:03:51) 
600m+ diyorsun o artık startup değil unicorn olma yolunda gidiyor. firmaya gerçektende bu kadar büyük katkın olacağını düşünüyorsan maaştan çok ufak oranda bile olsa hisse opsiyonu istemelisin.


  • orpheus  (28.01.22 13:39:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.