[]

Nintendo switch lite , 2022

Çok yaygın bir konsol değil biliyorum ama sadece polemon oyunları oynayabilmek için alacağım. Başka oyun oynayacağımı sanmıyorum. Sizce 2022 yılında almak için geç mi? Yenisi çıkar mı yakında ?




 
Nintendo konsolları eskimez bence, yani o cihaz için çıkmış sizin oynamadığınız oyunlar varsa mis gibi alet işte.

Ha daha sonra satmak için düşünüyorsanız bilemem bin yıldır konuşulan switch pro çıkar mı ama daha yeni oled güncelleme aldı sanmıyorum hemen gelsin bi dedikodu falan da yok.

Ayrıca tek derdiniz pokemonlarsa yuzu adında bir switch emulatörü var yeterince güçlü bir bilgisayarınız varsa şaşırtıcı bir akıcılıkta switch oyunlarını oynatmakta. Evvela elinizdeki cihazlarla bi yuzu denemesi yapın baktınız olmuyor ondan sonra girersiniz switch topuna.
  • hedep  (27.01.22 23:38:41) 
Mac OS için uyumluysa bir deneyeyim. Beni bir masraftan kurtarır. Bu arada switchlerde gameboy advance oyunları oynayabiliyor mu? Polemon Fire red , emerald falan?


  • eksisozlukokuryazari  (27.01.22 23:41:16) 
Yuzu'nun Macos versiyonu yok win ve linux yalnızca sanırım.

Lisanslı olarak gba oynamanın yolu yok kırılırsa var ama lite kırılmıyor ilk nesil switch kırılıyor sanırım.

Macos'da OpenEmu var ücretsiz multi emulasyon programı (switch yok) onun üzerinden gba'ları sorunsuz oynayabilirsiniz.

Ds ve 3ds emülatörleri de var macos'da bu arada.
  • hedep  (28.01.22 01:05:50 ~ 01:25:27) 
Pokemon oyunları oynayacaksanız 2ds ya da new 3ds xl falan alın. ds ve gba oyunları da oynarsınız. pokemon külliyatı bu sistemde. switch için maliyet sizi üzebilir.


  • ehti  (28.01.22 12:40:19 ~ 12:40:39) 
Nerden bulabiliriz. Sanırım sıfırı yoktur onların


  • eksisozlukokuryazari  (28.01.22 15:15:51) 
letgo, sahibinden, DH forum vs.


  • ehti  (28.01.22 18:01:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.