[]

Sabah spor yapanlar beslenme işini nasıl yapıyorsunuz?

Merhaba,

Sabah uyandığım gibi spora gideceğim işime yetişebilmek için. Aç karnına gitmek sıkıntı olur mu? Yolda bir şeyler yesem bu sefer midemde ağırlıkla çalışacağım. Siz nasıl hallediyorsunuz?


 
bence mideni fazla yormayacak fakat aç da bırakmayacak geceden ufak bir şeyler atıştırabilirsin. aç karnına spor yapmak açıkça beni rahatsız ederdi. diyetisyen değilim ama yumurta gibi protein ağırlıklı ufak besinler hem ağırlık yapmaz hem de tok tutar


  • mc limon  (27.01.22 19:45:15) 
Boş mideyle antrenman yapmak dolu mideyle antrenman yapmaktan daha iyidir ama buna uyum sağlayabilmek kişiseldir. Yani a kişisi boş mideyle antrenman yaparken bundan psikolojik ya da fiziksel olarak olumsuz etkilenmezken b'ye yaramayabilir, bu etkiler de önemli. Ha ama dolu mideyle antrenman yapmak hem a hem b için sıkıntılı olur.


  • Zaman Tamircisi  (27.01.22 20:06:12 ~ 20:08:39) 
Aslında aç karnına hareket etmekte bir sorunum yok. Sadece sağlık açısından zararlı mı onu merak etmiştim. Farklı görüşler var çünkü.

Ağırlık kaldırmayacağım. Sadece pilates :)
  • mysticriver  (27.01.22 20:09:10 ~ 20:10:22) 
akşamdan aç yatmadıysanız pek sorun olmuyor.

Ben de sabah gidiyorum, uyanmam ve salonda spora hazır olmam arasında ortalama 40 dk geçiyor. uyanınca ilk iş 1-2 kaşık pekmez atıyorum. Rahatsız etmiyor, enerji veriyor ve sindirimi de kolay. Bazen de yarım muz yiyorum.
  • bir bucuk adana  (27.01.22 20:27:36) 
Haftasonu 10 gibi spora gidiyorum, 12 Gibi çıkıp kahvaltı yapıyorum.

Haftaiçleri 8 gibi koşuya çıkıyorum. 12 gibi de kahvaltı yapıyorum.

İf yapıyorum ben. O yüzden sporlarım hep aç karna denk geliyor.

Ama artık kan şekerim falan aşırı dengeli olduğu için sabah asla şeker düşüklüğü yaşamıyorum.

Sen de 1 hafta boyunca uyandıktan 4 5 saat sonra kahvaltı yaparak kendini alıştırmayı deneyebilirsin. Sonra spor sokarsın o araya. Eğer şekerli şeyler yiyip yatmazsan çabuk alışabilirsin.
  • zimbirik  (28.01.22 00:06:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.