[]

İstanbul'da okul tercihi, hangilerini başa yazmalıyım?

Öğretmen ataması için günlerdir araştırma yapıyorum. Güvenlik, yaşam maliyeti ve ulaşım kriterlerine göre semtleri belirledim, listeye 33 okul ekledim.

Haritadan konumuna göre siz olsanız hangilerini öncelikli seçersiniz, yardımcı olabilir misiniz? Biliyorum biraz meşakkatli olabilir, ama çok çok büyük yardımınız dokunmuş olacak. Çok teşekkür ederim.

goo.gl

 
semtleri bilmiyorum da 2 saat sonra falan bitmeyecek mi tercih süresi? haberiniz vardır umarım. listenizi doldurun bence yavaştan


  • avatar is back  (26.01.22 23:01:38) 
Aa ingilizce tercihi. Sıralamanız kac bilmiyorum ama ilk 15 okula falan baktım. Tercihrobotuna göre ilk 100 içerisine o okullar gitmiş gözüküyor.

Beylikduzu, bağcılar, gungoren, zeytinburnu okulları iyi ve merkezi. sadabat en iyilerden Kağıthane.
  • a darkness coming  (26.01.22 23:05:30) 
Bu yerleri daha önceden gördünüz mü? mesela yenibosna var listede. Burası nispeten ucuz semttir ama boğucu bir yerdir. İyi bir öğrenci profilinizin olacağını sanmam. Bence o semtte yaşamakta zorlanırsınız.

Bir sürü başakşehir var mesela. Başakşehir'de yaşayan arkadaş başka bir şehre taşınmak istiyor. Her yer uzak diye. Görmeden gitmeden tercih yapmak yanlış.

Son olarak da öğretmen maaşı ile İstanbul'da yaşamak istediğinize emin misiniz. Evli olsanız da bir maaş kiraya gidecek.
  • garylineker  (27.01.22 00:26:29 ~ 00:28:59) 
Ben olsam ilk sıralamada bu bölgede bahçelievleri seçerim,
Şehir ercan bulut ortaokulu ve bülent ecevit ortaokulu nedeni ise metrobuse kolayca yurunebilir oradan da istediğin yere gidersin. istanbulda tek ulaşımla bir yere giden sayısı zaten çok az bu yüzden semt te iyi gibi, en azından zeytinburnu gibi sokakları dar değil ha kiralar görece yüksektir.

  • liberal  (27.01.22 10:53:42) 
selahattin eyyubi imamhatip te iyi neden zira yakınında stad var ve dolayısıyla metro yapılmış. metro ile ulaşımı kolay. kiralar da o bölgede görece daha ucuz.


  • liberal  (27.01.22 10:59:51) 
zeytinburnunda reşat tardu da iyi yakınından tranvay geçiyor. bagcılarda görece ucuz evler olabilir, yeni binalarda kiralarda.


  • liberal  (27.01.22 11:01:15) 
Bülent ecevit ortaokulu yazardım bahçelievlerde. Siyavuşpaşada oturursanız hem yürüyerek gidersiniz hem de semt açısından sıkıntı çekmezsiniz. Kiralar biraz yüksek olabilir diğer semtlere göre.


  • mysticriver  (27.01.22 11:11:25) 
Terazidere Prof.İbrahim ve Feti Pirlepeli Çok Programlı Anadolu Lisesi, metro ile ulaşım çok kolay görülüyor.


  • vampir akrep  (27.01.22 14:20:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.