[]

Kombi hem suyu hem de petekleri aynı anda ısıtmıyor

Sebebi ne olabilir?

İkisi de açıkken sadece sıcak su veriyor. Banyo yapmak için sadece sıcak suyu açıyoruz sonra da tekrar sadece petekleri açıyoruz. Neyi bozulmuş olabilir?


 
tahminen üç yollu valf.


  • sanal uyku  (26.01.22 22:10:52) 
Benim de sadece sıcak su modunda kombi sıcak su vermezken kalorifer açıkken sıcak su verirdi.

Önce akışmetre değişti. Bir süre sorun olmadı sonra gene tekrarladı.

Sonunda anakart değişti ve düzeldi.
  • denizgonen  (26.01.22 22:51:24) 
Neden anlamıyorsunuz? Veya ilk iki yazar nasıl anlıyor?

Sürekli balkona çıkıp ayarını değiştiriyorum kombinin aynı anda yapmasını beklemiyorum, sürekli düğme ile oynamak istemiyorum, birkaç ay önce nasıl yapıyorsa şimdi de çalışsın istiyorum
  • mezarkabul  (27.01.22 05:29:15) 
Yoğuşmalı kombilerde, kombi bacası yukarı doğru olmamalı. Yoksa kombiye geri dönüyor gaz ve kombi boğuluyor. Eğer Yoğuşmalı kombiniz varsa bacasının yere paralel olmasına dikkat edin. Hata kodu veriyorsa hata kodunu servise verin yardımcı olurlar.


  • takim elbise ile yuzen adam  (27.01.22 05:43:59) 
Anlayan nasıl anlıyor?


  • mezarkabul  (28.01.22 03:04:19) 
Akışmetre ya da anakart arızası olması muhtemel.
Tahminen bu ikisinden birisinde hata olduğu için sistem az da olsa sıcak su hattınızda akış görüyor ve kalorifere giden valfi kapatıyor. Ki büyük ihtimalle sorun anakarttadır.

  • yeninesiltupcu  (28.01.22 05:51:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.