[]

İstanbul modern görülesi midir?

Kısa süreliğine İstanbul'da olacağım. Müze gezmek istiyorum. Envanteri hakkında pek bilgim yok, İstanbul Modern'e mi gitsem, tavsiye edeceğiniz başka bir müzeye mi?




 
Istanbul Modern geçici yerinde ve gitmeden online rezervasyon yapmak gerekiyormuş.
SSM ve Pera Müzesi'ne de bakabilirsiniz.

  • marla is in my head  (25.01.22 23:46:55) 
şahsi fikrim değildir. istanbul gibi bir alternatifler şehrine kısıtlı zaman için gelindiyse program daha verimli olabilecek şekilde duzenlenebilir.


  • boyle buyurdum  (26.01.22 00:02:41) 
gezilir. taksimin merkezinde, aynı yerde pera müzesi de var. onu da gezebilirsiniz. yine taksimde salt, koç amed ve yky'nin sergileri de gezilebilir. hiç birisi bi louvre müzesi değil elbette ama taksim civarında olan aktif müzeler bunlar. biraz irili ufaklı, oyuncak müzesi vb. alanlar da var. sadece narmanlı han'da açılan ilizyon müzesini tavsiye etmem. illüzyon müzesi içinde fotoğraf çekmek için perspektifli özel alanlar var sadece.

yine taksimde sinema müzesi de var. henüz gitmedim ama güzel olabilir. yine taksimde beyoğlu kültür yolu diye bir şey yaptılar. ona özel bir kaç mekan daha olması lazım.

1 gün boyuna taksim, beyoğlu civarındaki müze ve sanat galeri tavaf edilebilir.
  • bazenuyur  (26.01.22 00:57:05) 
görülesi. ayrıca arter'i de tavsiye ederim.


  • scudman1  (26.01.22 01:32:41) 
Görülesi evet, burada yazılan yorumların hepsi de çok değerli.
Ancak şuanki yeri yerine pandemiden sonraki bir zaman olur da taşınırsa eski mekanında görmeyi tercih ederdim ben olsam.
Yorumlara baktıkça ne kadar özlediğimi hatırladım İstanbul'un mekanlarını..
  • dreamnesiac  (26.01.22 03:14:42) 
o an hangi sergi var ona gore degisir bence. istanbul arkeolojiyi tavsiye ederim ama ilginiz varsa.


  • bay b  (26.01.22 09:03:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.