[]

LYS sınav giriş belgesi neden gelmedi?

LYS sınav giriş belgesi bir kısım öğrenciye ulaşmış olmakla birlikte bize henüz ulaşmadı. Bu normal midir? ÖSYM'nin sitesinde dakikalarca oyalanmama rağmen bu tür gecikmelerde nasıl bir yol izleneceğini öğrenebilmiş değilim. Lütfen acil yardım. Ne yapılması gerektiğini söylerseniz sevinirim. Ne zamana kadar beklememiz doğru olur? Bu arada yutubla ne alıp veremediğiniz var amına koduğumun pezevenkleri. Adiler.




 
Ankaradaysanız geç gelebilir


  • kulkke  (09.06.10 15:15:46) 
bu zıkkımın merkezi ankara'da değil mi, niye ankara'ya geç geliyor yahu?


  • kibritsuyu  (09.06.10 15:15:49) 
Ankara'da değiliz. YGS'de bayağı erken ulaşmıştı belge... Sakince bekleyeceğiz ama tehlikeli sınır nerde başlıyor, bunu bilemiyoruz.


  • lazarus  (09.06.10 15:16:25) 
Merkeze en son gider öss kağıtları

dıştan içe postalama başlıyor

gene merkeze yakınsanız sakin olun
  • kulkke  (09.06.10 15:20:43) 
Evet Ankara'da değilim ama sikik bir şehir merkezindeyim. Biraz daha bekleyim yani sakince? Peki. Çağdaş dünya tarihini komple sikiyim. Kahrolsun İsrail.


  • lazarus  (09.06.10 15:28:28) 
endişeye mahal yok. benim ygs belgem sınavdan 1 hafta evvel gelmişti. geçen seneki öss belgem ise sadece 3 ya da 4 gün önce. evvelki sene yine aynı. istanbul'un ortasında bir yerdeyim. sınavdan 2-3 gün önce gelmemiş olursa posta merkezini kontrol edebilir ya da ösym bürolarından rahatlıkla yenisini çıkartabilirsiniz.


  • hewit  (09.06.10 15:45:50) 
Ben İstanbul'dayım ama daha gelmedi, merak etmeyin.


  • ziplayan meksika bamyasi  (09.06.10 18:06:49) 
Bugün gelmiş! Şimdi gönül rahatlığı içinde götüme sokabilirim, acelem neyse... Sağolun cevaplar için.


  • lazarus  (10.06.10 20:42:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.