[]

Hepsiburada neden çok yavaş

Bu siteye ne zaman işim düşse beni delirtiyor sizde de yavaş mı?




 
Eski teknolojiler kullaniyor, fiyat bile site yuklendikten 2 saniye sonra geliyor.

Elemanlarini diger siteye kaptirdi.
  • divit  (24.01.22 23:47:53) 
bende de öyle, mobilde ürün fotosu nile açılmıyor.


  • rose parks  (24.01.22 23:49:05) 
Yavaşlığı sorun değil de ürün fotoları açılmıyor. Opera'da da denedim.


  • Erva  (25.01.22 00:08:13) 
Bende sorun yok şuan ama ara ara denk geliyorum.

Web tarafını çok bilmiyorum fakat tek bildiğim hepsiburada yazılımda mikro mimariye geçiş yaptı. Bir sayfa açılmaya çalışırken birçok birimden yanıt bekliyor. Hepsinin aynı hızda gelmesi biraz zor. İyileştirmeye çalışıyorlardır fakat örneğin search kısmı, sepet kısmı, ürün detayları, ürün önerileri, yorumlar vs. hepsi ayrı ekipler tarafından geliştiriliyor.

Ve farkındaysanız çoğu siteye göre hb nin arayüzü güzeldir. Kullanım ve özellik bakımından da dolgundur. Fakat her akla gelenin uygulanması, sayfayı şişiriyor. Mesela amazonun bana göre igrenc bir arayüzü var. Kullanışsız da. Ama teknik olarak daha hızlı ve sorunsuz çalışıyor olabilir.

HB'de her alanı böldüleri çünkü hem ayrı ayrı geliştirilmesi daha kolay hem de bir taraf patlarsa bütün sayfa çökmüyor, sadece o kısım çöküyor.
  • ananiyimioguz  (25.01.22 00:15:04) 
Saat 22:23’de sipariş verdim 22:47de kargoya verdiler. Bu yönden hızlılar.

Tabi arayüz çok yavaş. Sepet bazen hiç açılmıyor. Ürün yüklemesi ölüm.
  • iddaaci  (25.01.22 00:49:24) 
Mobil uygulamada son zamanlarda hiç yavaslik yaşamadım.


  • kaptankedi  (25.01.22 01:39:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.