[]

Ince tuylu kedi sahiplerine soru

Kediniz icin nasil bir groomer kullaniyorsunuz? Furminator var ama her gun kullanilacak bir sey degil. Bir de boyle her gun kullanabilecegim ikinci bir groomer ariyorum ama eldivenler falan ince uzun tuylu kedilerde hicbir ise yaramiyor.

2. sorum ise tuylerini temizlemek icin ne kullaniyorsunuz? Su surtune surtune tuyleri haznesinde toplayan aletten var bi tane ama en dandigini almistim zamaninda simdi 2. bir daha iyisini almak istiyorum var mi oneriniz?

Bahsettigim alet de sunun gibi bir sey: ty.gl

 
  • mezarkabul  (24.01.22 03:27:34) 
eldiven + furminator kullanıyorum. idare ediyor durumu.

valla tüy temizleme olayı sıkıntı. 50 milyon şey kullandım olmadı. gittim dyson v8+ animal aldım, rahat ettim. pahalı falan ama her gün basit bir temizlik ile bir hazne dolusu tüy topluyorum. şiddetle tavsiye ederim.
  • delidir yakalayin  (24.01.22 09:26:56) 
ben asagidakini kullaniyorum, gayet memnunum.

amzn.to
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (24.01.22 12:41:21 ~ 12:42:21) 
Russian blue kedim, ince mi tüyü bilmiyorum kalın değil gibi geliyor bana. Zaten çok bi tüy dökme durumu yok. Eldiven, saç fırçası, furminator ile tarıyorum.

Çok çok ince ise tüyleri çok sık dişli metal taraklar var petshop'larda furminator gibi değil de saç tarağı gibi arası gözükmeyecek kadar sık o iyi gelebilir sanki.

cdn.cimri.io
  • hedep  (24.01.22 12:42:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.