[]

bana oyun önerebilir misiniz?

oyunlar konusunda çok cahilim. en son oynadığım oyun outlaws. içinde adam öldürme, şiddet olmayan ve şehir filan inşa etmediğimiz bir oyun önerebilir misiniz? bilgisayarımı da çok yormayacak bir oyun olursa mutlu olurum :)

teşekkürler


 
Shapeshifting Detective
Her Story

  • heritage  (22.01.22 23:49:42) 
oyun sektörünün ürettiği ürünlerin %99'undan fazlasını elediniz zaten öldürme ve inşa olmasın diyerek : )

Raft diye bir oyun var, denizin ortasında ufak bir salda başlayıp topladığınız çer çöple salınızı büyütüp geliştirip yeterince sabrınız varsa yüzen bir malikaneye çevirebiliyorsunuz. Gizli bir hikayesi de var içinde.

Piksel oyunlar içinde Graveyard Keeper var, mezarlık bekçisi olarak garip bir şehirde başlıyorsunuz, çok tuhaf işlere girişiyorsunuz. Oldukça geniş bir içeriği var.

Mantık ve makina öğrenimi üzerine kurulu iki oyun var biri "while True: learn()" bunda size oyun adı altında makina öğrenimini anlatıyorlar, diğeri de human resource machine; bunda da programlama mantığını kavrıyorsunuz.

daha sofistike bir şey olsun derseniz Kerbal Space Program var, bir roket yapıp yörüngeye, aya ya da diğer gezegenlere falan yolluyorsunuz. oldukça gerçekçi ve detaylı hazırlanmış bir oyun, olayın mantığını kavramanızı sağlıyor.

sims 4 her zaman bir seçenek.

eğer oynamadıysanız stardew valley ve terraria sayfalarına bir bakın.
  • akhenaten  (22.01.22 23:56:01) 
-What Remains of Edith Finch
-To the moon
-Twelve Minutes
-Portal 1-2
  • lüzumsuz adam  (23.01.22 00:07:29) 
Stardew Valley bi bakın oyun videolarına severseniz 100 saat oynarsınız sevmezseniz koşarak kaçarsınız öyle bir oyun.

Ben 100 saat oynadım :)
  • hedep  (23.01.22 00:25:30 ~ 00:25:37) 
gris


  • late viper  (23.01.22 01:23:38) 
Unravel


  • chavezding  (23.01.22 01:37:16) 
Life is Strange serisi


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (23.01.22 06:29:33) 
Timelie diye bağımsız oyunu tavsiye ederim. Hak ettiği değeri göremeyen efsanevi bir oyun.


  • put it in your appropriate place  (23.01.22 10:46:39) 
heroes of might and magic 2 ve 3
bigisayarını yormaz strateji

  • hitsumo  (23.01.22 12:15:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.