[]

Yerli polisiye dizi / film önerisi

Başlıkta da belirttiğim üzere yerli polisiye dizi / film arıyorum.

Ancak "erkek polis kadın hırsıza aşık olmuş, işi ile aşkı arasında kalmış" tadında romantizme bulaşmış ya da behzat ç, cinayet süsü gibi komedi vs barındıran şeyler aramıyorum.

Yakın / uzak geçmişten örnek vereyim, aşağıdaki diziler / filmler tadında saf katil kovalamaca, cinayet soruşturması tadında şeyler arıyorum (izlemediğim kalmamış da olabilir tabii :) )

Film olur, dizi olur, mini dizi olur, eski - yeni tüm önerilere açığım

Karanlıkta koşanlar
Masum
Çember
Av mevsimi vs vs

 
  • kaset  (22.01.22 23:43:02 ~ 23:43:18) 
Dizi olarak; Bozkır ve Alef.


  • ruhen hastayim ben  (22.01.22 23:44:11) 
En iyi ikisini yazayım;
Kayıp
Çıplak gerçek
  • deer hunter  (23.01.22 00:33:50) 
Çıplak gerçek, bozkır ve alef'i izledim.

Kayıp gözümden kaçmış galiba, ilk kez duydum. Ona bir bakayım.
  • savidan  (23.01.22 00:56:16) 
dokuz (ümit ünal filmi)


  • semaforo de medianoche  (23.01.22 02:22:07) 
ctrl+f ile bile arattım ama yazılmamış, elf gözlerim neler görmüyor;

KANIT?

Romantizmden o kadar uzak ki karakterlerin birbirlerinden etkilendiklerini kabul etmeleri aylar yıllar sürüyor. Tam komiser akşam yemeği yiyelim mi diyecek gibi oluyor, ''yaa üf dur bi ceset inceletmedin' diye otopsiye geri dönüyor abla. başkomiser desen dünyanın en hödük insanı olabilir, en ufak bir espride yüzünü asıp ''bunun bu cinayetle ne ilgisi var şimdi :s'' diye tribe giriyor.

Sırf bölüm sonlarındaki Sevil Atasoy konuşması için bile izlenir.
  • onemoremile  (23.01.22 08:29:24) 
Kanıt yazmaya gelmiştim ama yazılmış :)


  • mezarkabul  (23.01.22 09:28:21) 
Kanıt tabi ki. Bence Türk yapımı en güzel polisiye dizi.


  • stejerners  (23.01.22 10:22:33 ~ 10:29:58) 
Şahsiyet


  • Uncle Sam  (23.01.22 12:21:58) 
çıplak gerçek +10000
karanlıkta koşanları zaten izlemişsiniz.
bi de kayıp var.
her kaliteli şey gibi kısa sürdü.

yerli polisiyeye yıllarını vermiş, yoklukta kanıt'ı da izlemiş biri olarak kanıt bu saydıklarımın yanına yaklaşamaz. kanıt ne yaa, yok arka sokaklar :D sorry but not sorry.
  • rewlack  (23.01.22 12:35:01 ~ 12:38:39) 
Kayıp'ı izlemedim sanıyordum da izlemişim, üzüldüm :/

Kanıt sadece birkaç bölüm izledim ama o da belgesel tadında, tırt oyunculuklar falan baymıştı, gerçek kesit gibi gelmişti gözüme, belki sonradan açılmıştır. Tekrar şans vereceğim :) bu arada sevil atasoy'un bölümleri artıdan ziyade eksi puandı gözümde. Sevil atasoy sevmiyor değilim ama kanıt'taki replikleri biraz yapay geldi :) (ilk bölüme yakın zamanda tekrar bakmıştım, oradan aklımda kalmış)
  • savidan  (25.01.22 20:11:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.