[]

yıllık izin bahtsızına istanbul içi önerileri

evet. ayda yılda bir izin verdiler. o da izlanda soğuklarına karına kışına denk geliyormuş. korkudan istanbul dışına çıkamayacağım.

bana istanbul'da deli dehşet pahalı olmayan yemek önerileri ile gelin.

geri kalan zamanımı ev işlerine ayıracağım ama her gün bir yerlerde yemek yemek istiyorum.

yalnız boğaz kenarı balık gibi pahalı öneriler istemiyorum. çocuğumla beraber yiyip içip takılmak istiyorum. istanbul içi gezilecek tüm yerler gezildiği için gastronomi istiyorum. kar olmayan gidilebilen yakın çevre illerde de olabilir.

saklı kalmış lezzetleri istiyorum. özelden de bilgilendirebilirsiniz.

hoşça kalın.

 
pek sakli degillerdir ama bu uc kategoride favorilerim bunlar.

hamburger: akali
pizza: the artisan craft
kahvalti: cesme bazlama kahvalti
  • lemmiwinks  (21.01.22 16:17:22) 
Arada cafede lübnan kahvaltısı yapılabilir, denenmediyse.

Pizza için modada st. josephin orada pizza il pelicano var. Gerçek taş fırın napoli pizzası. Eataly pizza locale vs vs bununla yarışamaz. Saklı lezzet kategorisine girer gibi.

Ve benim her seferinde ağzımın suyunu akıtan yer, kaburgacı cabbar. Maslak oto sanayide küçük bir dükkan. Zırhtan adana, ciğer ve fındık lahmacun ve kaburga yazıyorum size.
  • kojonotsuki  (21.01.22 16:47:46) 
birkaç yer geldi aklıma, çok saklılar mıdır bilemiyorum ama yazayım yine de. kadıköy ağırlıklı olacak.

caddebostan J Burger. overrated diyen çok görebilirsiniz belki ama çocukluğundan beri yiyenler için değişmez klasik bir lezzet denebilir. ben çok severim, eski mekandır.
jburger.com.tr

bu saklı olabilir belki yeterince, Moda'da Semolina diye bir butik makarnacı var (bkz: semolina kafe & restoran) diye başlığı varmış ekşi'de. çok küçük ve kendi halinde bir yer, aşırı özel ilgi falan gösterilmez müşteriye, lüks bir beklenti oluşmasın diye yazıyorum, zaten ahşap masalı eski tarz bir yer. makarnaları kendi el yapımları. menüleri çok geniş değil. ben makarnalarını da, salatalarını da, bruschettalarını da pek severim. sufleleri de oluyordu kışın, güzel oluyordu.

bu muhtemelen hiç saklı bir lezzet değil ama olsun. kazık ama güzel iskender için kadıköy rıhtımdaki kebaçı iskender'i ben severim. meze olarak söyleyebileceğiniz bir köz patlıcan ezmeleri var, onu çok seviyorum ben özellikle.

yine değişik bir şey olarak belki moda'da yoğurtçu parkı'nın orada brekkie var kruvasancı, ona bakabilirsiniz. bence biraz overrated bir yer ama önünde kuyruk oluyor, baya seviliyor.

kahvaltı için de yine moda'da (kadıköy anadolu lisesi taraflarında bir ara sokakta) zapata bakery var. bence güzeldir kahvaltısı, çeşitleri falan. ekmekleri de kendi yapımları oluyordu, güzeldi, epeydir gitmedim gerçi.
  • nimberjack  (21.01.22 17:35:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.