[]

Ucuz Espresso makinesi alınır mı?

Arkadaşlar ofis için bir makine denk geldi. 3in 1 hem çekilmiş kahveyle klasik şekilde çalışabiliyor hemde nespresso kapsulleriyle uyumulu. Kendim normalde günde 1 veya iki günde 1 bardak kahve içen biriyim. normalde moka potla yapıyodum ama arada misafir gelince yetersiz oluyor hemde ocağın başında beklemek de sıkıcı geliyor. az kahve içilen bir ortam için şöyle bir makina nasıldır sizce:
www.amazon.com.tr



 
3in1 çekilmiş kahve nedir allasen. muhtemelen kettle'da sıcak su koyma gorevine boyle afili bi isim bulmuşlar. cok da ucuz degil. nespresso'da yuklu kapsül kahve alinca makina hediye geliyor. öyle birey yapabilir yada tchibo;ya bakabilirsiniz.

ayrica, ofis icin kapsül kahve makinası tercihi cok pahalıya patlar size. yazıcı gibi bu meretler. makina ucuz ama kapsüller pahalı.
  • buenosdias  (21.01.22 13:33:00 ~ 13:34:18) 
@buenosdias hocam ofis dediğim yerde 3 kişiyiz zaten diğerleri çay içiyor kahve sevmiyorlar. bende aklıma gelirse 1 bardak içerim işte. daha zahmetsiz mi olur diye düşündüğüm için cihaz arayışına girdim yoksa moka pot ve v60 huni(adı herneyse işte) var.


  • genc irisi  (21.01.22 13:45:30) 
kesinlikle daha zahmetsiz olur. kapsülü ekleyip bi tusa basıyorsun. o kadar. arada bir suyunu, kapsül haznesini kontrol etsen yeter.


  • buenosdias  (21.01.22 13:50:01) 
3in 1 çekilmiş kahve kısmını anlamadım ben. Granül kahve mi demek istediniz yoksa bildiğimiz öğütülmüş kahve mi?
Eğer granül demek istediyseniz yanına yaklaşmayın.
Zaten bu makine piyasaya göre fazla ucuz. Gerçi fazla bir özelliği yokmuş ama yine de ucuz. Çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum o yüzden. Kısa sürede basınçta vs sorun çıkarır gibi hissettim.
  • anatomik  (21.01.22 13:56:08) 
@anatomik 3in1 kısmını eksik yazmışım özür. cihaz hem çekilmiş kahveyle, hem nespresso kapsülleri ile hem de dolce gusto kapsülleri ile çalışabiliyor. kahve koyup sıkıştırdığımız yere farklı adaptörler aracılığıyla kapsülleri de takabiliyoruz 3in1 den kasıt buydu. yoksa granul kahveyle ilgisi yok.


  • genc irisi  (21.01.22 14:10:07) 
Bir süre sonra "bu lezzetli değil ya, ben yine moka potla yapayım" diyeceksiniz gibi geliyor bana, ama kendinizi en iyi siz tanırsınız.


  • michael_knight  (22.01.22 10:23:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.