[]

Masaüstü pc upgrade etmek

Merhaba,

mantıklı mı? 2019 civarı aldığım pc'yi bir tık daha iyi hale getirmek istiyorum. komple revizyon mu yapmalı yoksa bunu satıp üstüne para ekleyip yenisini mi almalı? tavsiyelerinizi alabilir miyim?

- intel i3 7.nesil

- asus anakart

- r7 240 2gb ekran kartı

- 256gb ssd

- 8gb ram 4x4 olarak

 
İşlemci teknolojisi 8. Nesilden sonra ciddi anlamda gelişti. Bu bilgisayarın anakartı 7. Nesili desteklediğinden, alabileceğinizin en iyisini alsanız bile performans olarak geri olacaktır.

Ayrıca r7 240 kullanıyorsanız, güç kaynağınızın da düşük olduğunu ve yeni parçalara uygun biçimde onu da yükseltmeniz gerektiğini varsayıyorum. Ramler de benzer şekilde, düşük frekanslı olacaktır.

Önerim, bunu satın, ne kadar paranız olduğuna bağlı olarak soruyu tekrar sorun. Bu bilgisayara yatırım yapmayın.
  • sarahkerrigan  (21.01.22 20:26:17) 
ben 2012'de kurduğum pc'yi upgrade ettim ve halen kullanıyorum. i7 2700k 4.5 ghz, 16 gb ram vardı. ekran kartı ve ek olarak 2. bir ssd aldım. halen kullanıyorum.

şu sistemde bana kalırsa ram ve ekran kartı iyi görünmüyor. işlemciniz kaç ghz'de çalışıyor? overclock açık mı? psu kaç watt? anakartınızın çip seti ne? bunlar da önemli.
  • false pretension  (21.01.22 20:32:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.