[]

Plakçalar 2+1 ses sistemine bağlamak

Merhabalar, görsellere de eklediğim Fisher marka plakçalarım var fakat ne kadar kurcaladıysam ses sistemime bağlayamadım, evde stereo çoklayıcı buldum fakat pikabın kablosunda 3 çıkış var. Özetle görsellere bakabilirseniz, neyi nereye takmam lazım? Çoklayıcı 3'lü mü kullanmam gerek? Ne nereye gelecek şeklinde beni yönlendirebilirseniz çoook sevinirim.




 
3. Ucu diğer iksinden biriyle birleştirip dene


  • olaylar olaylar  (20.01.22 22:33:02) 
Standart turntable'lar normalden çok daha fazla yükseltmeye ihtiyaç duyar bu sebeple phono desteği olan amfi kullanmanız gerekmekte.


  • hedep  (20.01.22 23:23:09) 
anlaşılan pikabınız bir deck. yani kendi içinde amfi bulunmayan pikaplardan.

bununla plak dinleyebilmek için amfi gerekli. herhangi bir amfi de olmaz, pikap amfisi olması gerekli, ya da pikap destekleyen (phono modu bulunan) bir amfi lazım.

veya pre-amfiler oluyor sanırım. normal amfi ile pikap arasına takıyorsunuz.
  • kibritsuyu  (21.01.22 01:14:39) 
@kibritsuyu'nun belirttiği alet şudur; citirtilisesler.com

bunun kulaklık ya da hoparlöre aktarmak için farklı güçte olanları mevcut. denemeden almamak lazım.
  • polifonik osuruk  (22.01.22 11:17:44) 
Aslında kendi standı var fakat şu insan boyunda olan müzik setlerinden. Özel bir sehpa buldum ona sadece plakcalari yerleştirmek istiyorum. Phono preamp mantıklıymış soruşturayım.


  • wermillion  (23.01.22 13:30:53) 
insan boyunda olan katlı müzik setinin amfi katı da vardır. alabiliyorsanız onu da alın, altına amfiyi, üstüne pikabı koyun. ses sistemini de amfiye bağlarsınız.


  • kibritsuyu  (23.01.22 22:55:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.