[]

kadıköy'de kahve içmelik mekan önerisi

Thales, oblomov gibi yerlerde takılıyoruz. önerebileceğiniz başka yerler var mı?




 
Tavsiye değil de ben talepte bulunayım. Kadife Sokak'tan Moda sahiline doğru giderken, Moda caddesinin arasında kalan sokaklarda (sanırım butik) kahveciler var. Onları deneyebilirsiniz, beğenirseniz haberdar edin. Merak ediyorum ben de.

Ben genelde Moda'daki Nero'yu tercih ediyorum güzel havalarda. Manzarası da güzel kahvesi de.
  • nawar  (20.01.22 14:55:18) 
Boden


  • hooiken  (20.01.22 14:57:48) 
FatCat


  • lcha  (20.01.22 15:26:23) 
modadaki starbucks'ı geçince pizza locale'a gelmeden sağa dönerseniz o sokakta 3. dalga kahveci var. adını hatırlayamadım, tam karşısında tekel var. hem ortamı hem de kahveleri güzel. ama içerideki masa sayısı az, kışın aynı keyfi vermeyebilir.

page var yine modada, bu arkadaşların wiener melangeları gerçekten iyiydi. onun ilerisinde kronotrop var, kahve/ortam olarak üzmez.
  • kojonotsuki  (20.01.22 16:10:44) 
Cuba kafe var yine modada ama icerisi cok dar.


  • Northern Mariner  (20.01.22 17:24:17) 
Yoğurtçu tarafında Frogy var. Sahlepi nefis.


  • lüzumsuz adam  (20.01.22 18:07:37) 
İmge kitapevinin karşısında Lebita cafe bistro başarılı.


  • put it in your appropriate place  (20.01.22 19:54:59) 
thales ve oblomov kahve içmelik mekanlar değil aslında. migrostan eski havuza çıkarken birkaç tane sağlı sollu kafeler var oralarda içilebilir. manifesto, kronotrop vs. bi arka sokakta story var o olabilir.

söylendiği gibi moda caddesi üstünde ve arkasındaki ara sokaklarda kafeler var. cherrybean, yine kronotrop, yumma vs.
  • tepedeki psychedelic adam  (20.01.22 20:25:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.