[]

Pasaportum kayıp...

basliktada goruldugu uzere sanirim pasaportum kayip...
sanirim diyorum cunku seyahat veya hirsizlik sonucu calinip kaybolmadi, evin icinde bir yerlerde olma ihtimalide var...
yakin zamanda da yurt disina cikma gibi bir durumda yok o yuzden arada kaldim ne yapsa diye...

soruma gelince; her ihtimale karsi emniyet mud. vs. gidip pasaportum kayip diye islem yaptirsam mi?
daha onceleri yurt disina cikmam sonucu bir cok vizem vardi, yeni vize almam gerektiginde konsolosluga bile gitmeden cok kolay sekilde alabiliyordum, simdi yeni pasaport alirsam tertemiz sayfalara sahip olacagim, yarin bir gun konsolosluga gittigimde benim eskiden aldigim vizelerin vs.. kayitlari var midir? yine ayni sekilde kolaylikla vize alabilir miyim ?

 
kesinlikle emniyete gidip bildirmen gerekli yoksa kotu ellere gecerse basın ciddi derecede belaya girebilir.
konsoloslukta kayıtlar vardır..

  • little miss sunshinee  (09.06.10 11:05:48) 
emniyete kayıp diye bildirdikten sonra pasaportunu bulursan buldum diye bildirmeyi sakın unutma şayet bildirmemiş olursan yurtdışına çıkarken gözaltına alınırsın.


  • rory  (09.06.10 13:51:21) 
valla ne yap et o pasaportu bul emniyet insanın canına okuyor. daha da kötüsü başkasının bulması..


  • cikklett  (09.06.10 14:04:14) 
evi iyice ara, çıkmazsa git emniyete.


  • miss antartika  (09.06.10 19:52:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.