[]

30dan sonra baba-oğul ilişkisi

peder bey 50'nin sonlarında iletişimimiz çok yok. standart baba. herşeye hayır der, hiç bir şeyi beğenmez, beni de beğenmez vs. o sebeple zaten konuşacak konu oluşmuyor.

bende kendi işlerimle uğraşıyorum zaten fırsatta olmuyor.

ben futbol sevmememe rağmen peder izler. izler dediğim standart olarak küfretmek için bahane olarak izler.

dedim fenerin maçına götüreyim. öyle çocukken maça gitmişliğimiz falan yok. zaten hayatta bir kere gidecez (ona da başta hayır der kesin ben çeker giderim falan yine kavga dövüş) o sebeple güzel bir yerden alayım diyorum biletleri orasını hallettim sanırım.

ama hangi maça almalıyım? derbiye herhalde yer bulamamız (bulsam bile yok bizi bıçaklarlar, polis bizi coplar eve gece 5'te anca döneriz falan diye hayır der kesin) normal takım falan da olur.

yer işi belli ama hangi takımla oynaması daha zevkli fenerin? böyle bir karşılaştırma var mı?

çok monoton olması bari.

 
Hocam yaptığınız şey güzel hareket öncelikle, tebrik ederim.

Kadıköy'de sıradaki ilk maç fb-başak maçı. Hem monoton olmasın hem de döner bıçakları konuşmasın istiyorsunuz, o yüzden bu maç biçilmiş kaftan. Monoton olmaz çünkü başak city ile 4 büyüklerin maçı her zaman güzel futbol vaadeder, olur olmaz o ayrı ama vaat eder. İkisi de yakın puandalar. İkisinin de hayalleri var. Lan acaba? düşünceleri var şampiyonluk adına. O yüzden bunlar monotonluk kısmını çözüyor. Cop ve bıçak kısmında da emre belözoğlu faktörü giriyor devreye. sergen'in rakip teknik direktör olarak bjk maçlarına çıktığında çArşı'nın yaptığı tezahüratların benzerlerini önümüzdeki yıllarda fb taraftarı emre için yapacak. bir gün mutlaka diye. maçın girişi dostane olacak yani. maç esnasında da bi olay olacağını sanmam. o yüzden bu maçı kaçırmayın. bundan sonra evinde hatay'la oynayacak. o da zevkli geçmeye müsait bu arada. ondan sonraki evindeki ilk maç trabzon'la, maalesef kötü olaylara gebe. bu maçtan uzak durun.
  • onemoremile  (20.01.22 08:29:22 ~ 08:31:10) 
+1 onemoremile

pandemiden dolayı deplasman yasağı olduğu için döner bıçaklarını dışarıdaki büfelerde görebilirsiniz diye düşünüyorum. başak, hatay maçları keyifli oyun "vaat" ediyor. buna mukabil tribünde boş yer bulmanız olası. trabzon maçı geleneksel kaos maçı. tribünler dolabilir önceki maçların sonucuna göre. tansiyonu yüksek olabilir. ben götürecek olsam önce başak sonra hatay maçlarını düşünürüm.
  • sanzelize canavari  (20.01.22 09:12:36) 
yorumlar için thx

hatay olabilir, bizim baya bi uzak akraba zaten orada oynuyor. mantıklı. biletleri de en üst kategoriden alırım bu 400lük falan olandan sanırım bir sorun çıkmaz. gerçi ona da laf eder ama neyse. 20 şubat'a kadar ona da passo çıkar sanırım.

bu en pahalı biletin bir olayı var mı? lounge falan?
  • duyurukullanıcısı  (20.01.22 22:20:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.