[]

İlk kez kredi çekiyorum. Hayat sigortasini nasıl iptal edebilirim?

Onu yapmazsam orani cok daha yüksek olacak dedi gorevli, bu nedenle mecburen onayladim fakat iptal edebiliyormusuz. Nasil edebilirim? Konuya cok yabancı olduğum için internette yazilanlari anlayamadim. Teşekkürler




 
Bence iptal ettirmeyin. Allah korusun başınıza bir iş gelse ailenize kalacak borç. Bir yakınımın eşi yüklü bir kredi çekmiş. Covid ilk çıktığında covidden kaybettiler.

Sigorta firmasından arandıklarına kredi çektiğini öğrenmişlerdi. Sigorta tüm borcu tek kalemde kapattı. Çekilen krediyle alınmış olan araba bedavaya gelmiş oldu.
  • celebi efendi  (19.01.22 12:22:08) 
Birkaç kez kredi çektim, şöyle, asıl sigorta yaptırmazsan kredi faiz oranı bir miktar artıyor. Sigorta yaptırınca da faiz oranı bir miktar düşüyor ama bir miktar da sigortaya ödüyorsun. Totalde sigortalı daha cazip oluyor. O yüzden sigortalı yaptır, iptal etme. Kredi bitince de sigorta otomatik iptal ediliyor.


  • prole  (19.01.22 12:23:40) 
Cevap veren arkadaşlar bankaci mi bilemedim. Madem bu kadar iyi bir sey yerden yere neden vurulmuş ekside ve forumlarda anlayamadim


  • sirisum  (19.01.22 12:33:13) 
krediyi bugün kapatmak istersen iptal ederler para da iade olur totalden düşer ama taksitleri düzenli ödeyeceksen yaptırmadığına oranla daha az para çıkacak cebinden. sigorta avantajı da cabası.


  • xiii  (19.01.22 13:02:55) 
Sigorta firması üzerinden cayabilirsiniz, sözleşmede detaylar yazar.

Ekşi çok bilmişleri tabi kötüler, her şeyi kötüler onlar, sana şöyle söyleyeyim, babam vefat ettiğinde totalde 600 bin lirayı geçen ödeme yaptı sigortalar, kredileri alırken ooo çok çıkıyor falan diyorduk sigorta ama ölümün ne zaman geleceği hiç belli olmuyormuş onu da anladık.
Neyse yani sigorta şirketinden gelen belgeyi oku, ilk 15 gün içinde krediyi iptal edersen tamamını, sonrasında erken kaparsan da oranlı olarak sigorta iade edilir.
  • atom karincanin torunu  (19.01.22 13:08:58) 
Hocam eğer bir yerde çalışıyorsanız ve sigortanız kapsamlıysa ya da başka bir kredi çektiğiniz için sigortanız varsa buna gerek yok. Ancak yerden yere vuranlar genelde bilmedikleri için vuruyorlar onu da kabul edelim.
burada amaç başa bir şey gelirse borcun sigortalanması. İnsanlar 50 bin çekecektim 48 yattı diye carlıyor. Kredi onaylandıktan 1 gün sonra gidin şubede söyleyen kişi iptal etsin.

  • lcha  (19.01.22 13:13:52) 
Dostum tbb uzerinden 30 gun icinde basvuru yapman gerek. Pm at yardimci olurum.


  • müptezeller diyari  (19.01.22 13:45:52) 
konut sigortasında iptal edemezsiniz bilginiz olsun.


  • nuisance  (19.01.22 14:47:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.