[]

Hadise'nin Zuhal Topal'a katıldığı İzdivaç Bölümü

Hadise'nin konuk olarak katıldığı ve Songül'ün "Prenses" şarkısını söylediği Zuhal Topalla İzdivaç bölümü hangi bölümdür ya da kaçıncı bölümdür, ve gün/ay/yıl olarak hangi tarihte yayınlanmıştır? Bu bölüm internete youtube a facebook a yüklenmiş midir? Yüklenmişse tam linki nedir? Bilmenizi isterim, aradığım bölüm 2 saatlik olan bölümdür.Teşekkürler.




 
Hadise Zuhal Topal'a katılmadı ki hiç.


  • aeroknight  (18.01.22 16:06:39) 
14 temmuz 1987 queen afyon konseri gibi bir başlık olmuş hocam :) ZT izlemedim hiç ama şehir efsanesi gibi duruyor.


  • onemoremile  (18.01.22 16:22:57) 
vardır elbette ama bulmak zor. videonun en eski yüklendiği tarihe baktım, 6 ocak 2016 gözüküyor. yani bu tarih ve gerisinden bir programda ancak tek tek kontrol etmek lazım.


  • rose parks  (18.01.22 16:38:00) 
Foxta izdivaç programı başlangıcı Eylül 2015(K:Vikipedi) ama ilk bölümü tarih olarak ne zaman belli değil.(Belki çekimlerin başlangıç tarihidir,yayın tarihi değil) Ben de unutmuşum Foxta olduğunu söylemeyi. Star Tv dekini düşünmüş olabilirmiş diye diyorum. İlgili Google arama sonuçlarında '23 Kasım 2015 de ne oldu' diye bir başlık vardı. Orada Songül ün Prenses şarkısından bahsediliyordu. O günkü programı youtube da arattım. Ama o zamanda öyle bir şey yok.11 Aralık 2015ten sonraki programlar gözüküyor. 6 ocaka tekrar bakayım. İnşallah odur.


  • milanmilano  (18.01.22 21:31:46) 
6 ocak değil maaselef. Bak en tepeye resim koydum. Oradaki bölümü gün ay yıl olarak arıyorum


  • milanmilano  (18.01.22 21:38:17) 
Öyle bir bölüm yok, olsa olay olurdu. O zamanlar izlerdim. www.youtube.com


  • geçerkenugradım  (18.01.22 21:45:34) 
Yayın kasım ayının ortalarındaymış ama hiçbir yerde full video yok maalesef. Olanlar hep kasım sonundan başlıyor.

Edit: Bu arada hadise konuk falan olmadı, onun için arıyorsanız yorulmayın :)
  • rose parks  (18.01.22 21:58:50 ~ 22:00:05) 
Kasım ayının ortasında mı? Belki bu bilgi işime yarayabilir. Ben Aralık ayını taradım da bulamadım. Sağol valla iyi oldu bunu söylediğin.


  • milanmilano  (07.02.22 20:34:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.