[]

motosiklet için hgs ve ogs

öss, kpss.. ne kadar bürokrasi varmış diyerek bu ikisinin farkını sormak istiyorum. istanbulda motosiklet kullanacağım, hangisini yaptırayım neden? teşekkürler




 
hgs kullanıyorum, bunu kullanacaksanız kesinlikle ptt'den alın. her yerde yok o yüzden gidip sıra beklemek yerine önden sorun, motosiklet 6.sınıf oluyordu sanırım.

hgs'yi bankadan alırsan kart ücretli ve sattıktan sonra 30 gün içinde yenisini almazsan kart iptal oluyor bir daha alıyorsun. 2021 bilgisi. ptt'de böyle birşey yok freeze oluyor, sonra devam. bu yüzden ptt advantege.
  • baldan kaymak  (17.01.22 22:50:13 ~ 18.01.22 12:41:47) 
bence hgs pttden alma. online yüklemede komisyon kesiyordu en son.

bankadan alırsan otomatik olarak bakiye azalınca karttan online yükleme yapabiliyorsun.
  • jelly bear  (17.01.22 23:03:30) 
Motosikletler 6. sınıf

O yüzden OGS verilmiyor, sadece HGS alabilirsin. Eğer değişmediyse yakın zamanda.

Hatta motosiklet için olan hgs arabalardaki gibi etiket değil de kredi kartı gibi şekli.

Çalıştığın banka 6. sınıf hgs veriyorsa bankadan almak mantıklı, yoksa mecburen PTT.
  • John Bloor  (18.01.22 10:27:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.