[]

2 aylığına yerleşilecek tatil beldesi

Mart, nisan aylarında iki ay boyunca bir tatil beldesine yerleşecek olsaydınız (biraz kafa dinlemek, hava güzel olursa denize girmek vs için) nereyi tercih ederdiniz? Oralarda pahalı bir villa tutmak değil de, örneğin denize 1km mesafede, şehrin içinde vs bi daire kiralayarak... Çanakkale'den Antalya'ya her yer olabilir.




 
çanakkalede o tarihlerde soğuktan donarsınız benden demesi.

antalya daha ılıman olur gibime geliyor.
  • baldan kaymak  (16.01.22 18:46:02) 
o tarihlerde ancak akdeniz iliman olur. antalya'da falan ancak denize girilir.


  • antikadimag  (16.01.22 19:16:43) 
Denize girmek birinci önceliğim değil aslında. Nisanda falan girebilirsem sevinirim ama şart değil. Genel olarak etrafın güzel olması, yakınlarda gidip görülebilecek yerler olması ve özellikle o tarihlerde dairelerin kirasının çok pahalı olmaması önceliğim diyebilirim.


  • rpmcmurphy  (16.01.22 19:19:18) 
Deniz birinci öncelik değilse ve sakinlik önemliyse öncelik sıram şöyle olurdu;
1. Ayvalık / Cunda, Merkez, Sarımsaklı
2. Burhaniye / Öğretmenler mah., Ören mah. (fazla sakin istersem)
3. Edremit / Akçay, Güre mah.
4. İzmir'de merkez veya merkez dışı herhangi bir yer olabilirdi, Selçuk'tan tut Bergama'ya kadar.
5. Fethiye / Çalış veya Merkez.

Içlerinde en ucuz kira ortalaması muhtemelen Burhaniye Öğretmenler mahallesindedir. Mart Nisan gibi kısmen ölü olabilir ama Edremit körfezinin tam ortasında olması sebebiyle Çanakkale'den İzmir'e kadar olan bölgeyi gezmek için ideal nokta. Denize sıfır mis gibi manzaralı evleri ucuza bulmak mümkün. Ören de aynı şekilde.
  • uvbray  (16.01.22 20:38:28 ~ 20:56:00) 
Turgutreis de fena değil. Orayı da düşünebilirsin :)


  • e mice  (16.01.22 21:04:15) 
denize girebilecegini pek sanmiyorum, anca ayaklarini falan sokarsin ya da yüzmek degilde kenarinda falan oturursun. bir de fethiye'de kalorifer falan yok disarida hava güzel günesli olur ama evin ici soguk olur.

dalyan'a bir bak, belki orasi daha sicak olur.
  • durgunfoton  (16.01.22 21:49:27) 
Datça <3


  • gabe h coud  (16.01.22 23:03:10) 
Bozburun, fethiye, datça. Favori üçlüm


  • goodyes  (17.01.22 01:37:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.