[]

anadolu medeniyetleri müzesi hk

yakın zamanda giden oldu mu acaba? ben zamanında müzekart ile ucuza girmiştim ama onun süresi dolmuştur herhalde. ücret 50 lira diye duydum. öğrenciyim. bu kartı yeniletmek internet üzerinden ya da müzede filan mümkün mü? daha ucuza girme şansım var mı? yanımda bir de kardeşim olacak, sadece bu müze için kart çıkarttırsak daha kârlı olma ihtimali var mı yoksa 50 lirayı verip kurtulmak daha mı iyi?

kısacası iki öğrenci için şu an müzeyi en ucuz nasıl gezebiliriz, alternatif bir yol var mı? çünkü zamanında 30 liraya çıkarttığımız kartla bir sürü yer gezmiştik, halbuki normalde sadece topkapı filan 100 müydü neydi... o yüzden merak ettim.


 
müzekart öğrenciye 30 tl.
öğrenci belgesi + fotoğraf ile alman mantıklı

  • mtgs  (16.01.22 14:42:20) 
+1 mtgs

ve her müzenin girişinde yapıyorlar, ki anadolu medeniyetleri müzesi gibi büyük bir müzenin girişinde olmazsa olmaz.

bir ara iş bankası kartları ile de girilebiliyordu, yılda bir kere, müzekart mantığı ile.
kart varsa önce onu sorgulamanızı tavsiye ederim.
sonra parayla kart almayı düşünün.
beleş kısmı bu.

o da yoksa, ben size haftaya cuma para yollayayım :)
  • janderzel zartanyan  (16.01.22 18:26:50) 
İş bankası kampanyası bir hayli zaman önce bitti.

Öğrenci müzekartı en mantıklısı. Burdan alabiliyorsun;
muze.gov.tr
  • Phoebe  (16.01.22 18:50:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.