[]

Şubatta Almanya ve Hollanda Gezisi

birkaç hafta sonra dusseldorf a gideceğim. ucuz bilet yakaladım, bu yüzden bu şehirle başlıyorum. orada kalmak zorunda değilim.

1 haftalık bir gezi olacak, o bölgede en eğlenceği yer neresidir? almanya'da hiç zaman kaybetmeyip direk hollanda'ya mı geçeyim? evetse hangi şehir? ya da yakın çevrede nereleri önerirsiniz? Ne yapayım? taktik maktik yok, plansız bi seyehat olacak. uzun süredir batı avrupayı gezmedim. her türlü öneriye açığım.


 
Merhaba,

Daha önce 2 ay Düsseldorf’ta halihazırda da Utrecht’te yaşayan birisi olarak bu bölgede gezilecek pek bir yer olduğunu düşünmüyorum. Şöyle sıralayacak olursam gezebileceğiniz yerler:

Düsseldorf: 1 gün yeterli olur, çok bir şey yok
Köln: Katedrali harika güzel müzeler var
Aachen: altstadt’ı çok güzel, güzel bir katedral var bir de lindt fabrikası ve fabrika satış mağazası var gezmesi çok keyifli.
Hollanda’da Amsterdam’ı görebilirsiniz. Onun dışında her şehir birbirine benzer zaten. Yaşamak için güzel ama gezmek için pek atraksiyon yok bence. Utrecht, Rotterdam vs de gezilebilir. Ancak restoranlar dahil pek çok yer hala kapalı.

Spesifik olarak merak ettiğiniz bir yer olursa yardımcı olmak isterim.
  • but that was just a dream  (15.01.22 22:00:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.