[]

iPhone 8 Plus yedek pil tavsiyesi

Merhabalar,
iPhone 8 Plus telefonumun pilini değiştirmek istiyorum. Telefon tamircilerine götürmek istemiyorum, çünkü etrafımdaki insanların bir çok kötü tecrübesi var (içinden orijinal parçalarının alınıp çakmalarının takılması vs.).

Bir de istiyorum ki düzgün, kaliteli bir pil takayım. Şansa bırakmak istemiyorum güvenlik tarafını.

İnternette "orijinal" diye satılan pillerin orijinal olmadığını biliyorum, bu yüzden bildiğiniz veya kullandığınız bir marka var mı diye sormak istiyorum.

Alıp da memnun olduğunuz marka iPhone pil markası var mı?

 
deji önerilecektir ama onun da orijinal olup olmadığından emin olamayacaksınız muhtemelen. kendiniz mi değiştireceksiniz? yetkili serviste değiştirin kafanız rahat olsun bence.


  • orient blue  (15.01.22 12:04:40) 
Apple'da 629TL
Ben olsam yetkili servisinde yaptırırdım kafamın rahat olması için.
hem 300 lira ucuza olsun diye riske attığınız cihazın değeri atıyorum 5 bin TL hem de pilin bu hale gelmesi 3 yıl sürdüyse Apple'da değiştireceğiniz pil ile bir 3 yıl daha sorunsuz ilerleyeceğine eminsiniz.
Diğer marka pilleri önerenler bile 2-3 yıl sorunsuz kullanacağınızı söyleyemezler bence.

Kolay gelsin
  • michael_knight  (15.01.22 12:17:45) 
Cevaplar için teşekkürler.
Yurtdışından satın alınan telefon olduğu için Apple servisleri müdahale etmiyor.
Bu sebeple dışarıda yaptırmam veya kendim yapmam gerekiyor.

Daha önce iPhone pili değiştirdim, hatta dün de bu telefonunkini değiştirdim, aldığım pil arızalı çıktığı için yenisi arıyorum.
  • burfak  (15.01.22 13:12:33) 
Linktech tavsiye ederim bir tanirci olarak.


  • aeroknight  (15.01.22 13:31:26) 
fppro marka pil kullanıyorum şuan ben. bende sorun çıkarmadı henüz.

piyasasaki hiçbir pil orjinalin yerini tutamaz elbette. pilde bir diğer önemli husus taze olması. yani üretim tarihi ne kadar yeniyse o kadar daha iyi. bir de orjinal olmayan tüm piller pil sağlığını hep %100 gösteriyor deniliyor. bu her pil için geçerli ancak ben geçen sene fppro pil taktım kendim alıp şuan %96 pil sağlığım tuhaf bir şekilde :) pil işi biraz da şans.
  • pardus  (15.01.22 13:33:10) 
Apple kendisi değil ama yetkili servisler yardımcı olabiliyor. Hiç değilse orijinal pil satın alabilirsiniz.


  • kaptankedi  (15.01.22 15:26:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.