[]

cekirdek ogutucu

kahve cekirdegi ogutuculerde marka cok fark ediyor mu? sinbo'nun gordum bi tane 140 liraydi. oyle bir sey alinir mi mesela? ya da alacak kisiye hangi urunu tavsiye ederdiniz?




 
o gördüğün ürün büyük ihtimalle "generic" kahve ve baharat öğütücüdür. bende de var. onun kötü yanı çekme kalınlığı göz kararı ayarlıyorsun, kahve tamamen uniform bir şekilde aynı kalınlıkta çekilmiyor (çünkü çekilme boyutu tamam olan kahve de, henüz bitmemiş olanla beraber çekilmeye devam ediyor) ve haznenin dibine en ince çekilen kahve yapışıyor. bıçağını çıkartıp temizleyemiyorsun vb. vb.

fakat bunları yapan öğütücüler bin liradan aşağı değildir zannediyorum. eğer çok fazla çekirdek kahve alıyorsan öyle bir öğütücü alman gerekli. yok ayda 250 gr çekirdek tüketiyorsan ondan al geç.
  • malheiros  (15.01.22 09:17:33) 
delonghi kg89 kullanıyorum, oldukça memnunum.


  • prezarlatif  (15.01.22 09:56:23) 
3. nesil kahvecilere göre iyi kahve öğütücü değirmen şeklinde olan, kahveyi ezerek öğütenler oluyor. Bıçaklar kahve aromasının bir miktar kaybolmasına neden oluyor. Otomatik değirmenli öğütücüler de pahalı biraz. Eğer bıçaklı öğütücü benim işimi görür diyorsanız marka model pek fark etmiyor. Neticede bıçakların döndüğü basit bir mekanizması var.


  • himmet dayi  (15.01.22 10:00:56) 
Ne içeceğinize göre de değişir. Bahsettiğiniz sinbo öğütücüde homojen bir öğütme yapmak isterseniz french press icin fazla ince ama turk kahvesi icin de biraz kalın kalabilir. Çünkü incelik ayarı yok. Erken durdurayım dediğinizde de öğütülmeyen parçalar kalabilir.


  • her giriste sifresini unutan adam  (15.01.22 10:59:29) 
Tchibo'dan el değirmeni kullanıyorum. otomatik olmasına gerek yok çok fazla kullanmıyorsanız.
Su kaynayana kadar çekmiş oluyorum kendine kadarını.

  • burfak  (15.01.22 11:15:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.