(6)
Yapıkredi maaş müşterilerinden EFT/ fast ücreti alıyor
Merhaba, bu bankanın maaş müşterisiyim ve mesai saatleri dışında benden EFT/fast işlemleri için ücret kesiyor. Normal mi bu? Bir de otomatik ödeme var ya sinir oldum.
Merhaba, bu bankanın maaş müşterisiyim ve mesai saatleri dışında benden EFT/fast işlemleri için ücret kesiyor. Normal mi bu? Bir de otomatik ödeme var ya sinir oldum.
0
Fast için keser. Eft için kesmemesi lazim ertesi gün yatacaksa hesaba.
0
a darkness coming
(
15.01.22)
Normal değil. Arayıp söyleyin bence.
0
Fast için maaş müşterisi olsan da kesiyor. Mesai saatleri içerisinde yapılan havale ve eft ücretsiz.
0
ykb o konuda iğrenç, normal eft 16:00ya kadar 16:00 dan sonrasını geç eft kabul edip ücret alan tek banka belki de. eft dediğin 17:00 ye kadar olmalıdır en kötü.
0
teknik detayını bilmiyorum ama ziraat maaş müşterisiyim, şimdiye kadar fast için hiç ücret kesmedi. daha bugün yaptım hatta 4-5 tane. kurumunuzun bankayla anlaşmasına bakmak gerekebilir. duruma göre itiraz edersiniz.
0
2012'den beri garanti maaş müşterisiyim, hep ücretliydi. şirketin banka ile anlaşma yapması gerekiyor dediler. "bizim çalışan sayısı anlaşma için yeterli değil" dediler(muhasebe) ya da uğraşmak istemedikleri için yalan söylüyorlar.
0