[]

Ortaya karisik (iphone, oyun tavsiyesi, ivir zivir)

biriktirip oyle sordum ki fazla yer isgal etmemeyim.

1- dunya uzerinde, calinti vs. olmayan, kontratsiz bir iphone en ucuza nereden, nasil alinabilir? amerikadan getirterek mi? orada nereden alinir? ucuz derken, gidip de iphone 2g'yi kastetmiyorum, dunyadaki piyasasina gore en ucuz nerede bulunur? tamamen meraktan soruyorum.

2- canim feci diablo cekti, diablo 2'yi de hem cok oynadim, hem de grafik olarak kesmiyor artik. bu hack n slash denilen tarzda, soyle yenilerden ne onerirsiniz? titan quest ve sacred 2 uzerinde duruyorum, daha iyi bir alternatif sunabilir misiniz?

3- tasinabilir, 2,5" 500 veya ustu gb'lik bir harddisk almayi dusunuyorum. hangisini, nereden onerirsiniz, neden?

onerisiz tavsiyesiz de bir is yapamiyormussun demeyin, ayiptir. simdiden tesekkurler cevaplar icin.

 
1- vergisi en dusuk ulkeden alınır, dubai, usa gibi.

3- wd, wd kalitedir.
  • bryan fury  (09.06.10 00:24:13) 
sadece 3. soruya cevap veriyorum.

www.hepsiburada.com

bu ürünü tavsiye ederim. hem 640 gb hem 155 lira gibi süper bi fiyatı var hem de içinde kullanılan hdd samsung. içinde fujitsu-siemens hdd olan 500 gb taşınabilir hard disklerin bile en ucuz 145 lira olduğunu göz önüne alırsan çok uygun bi ürün.
  • quas  (09.06.10 00:28:21) 
1- dubai.. yılın belirli ayları toplu indirimler olduğunda özellikle. tam emin diilim ama ocak, şubat gibi filan tüm elektronik dükkanlar acaip indirimlere giriyolar


  • maniaque  (09.06.10 02:02:05) 
1- en ucuz amerikadan alirsin 600$+vergi(%7)

3- eger harddiskin en ufak bir dususte, sarsintida yada durduk yere gitmesini istemiyorsan western digitalden sasma. digerlerine gore biraz pahalidir ama pahali olmasinin sebebi vardir. bende bir tane 250, bir tane 320 lik wd var, 1,5mtden dusurdum bana misin demedi. calisir haldeyken olan sarsintilari falan saymiom bile
  • crucio  (09.06.10 02:34:23) 
www.hepsiburada.com

bu alet cazip geldi, fiyat olarak da 750 gb icin fena degil, haksiz miyim?
  • samfisher  (09.06.10 02:44:13) 
bende 2 ye cevap yazim tam olsun : )
torchlight a bakmanı tavsiye ederim. titan quest de gayet iyidir.

  • kumdan kale  (09.06.10 03:15:31) 
1-iphone'u 2. el almayı düşünürsen amerika'da 3gs'lerin fiyatları baya düşecek.. 200-250 dolar civarına bulabilirsin iphone 4 çıktığı vakit..

2-1.5 sene daha diablo 2 oyna sonra diablo 3 gelecek zaten:) frp seversen oblivion sağlam oyun.. dragon age origins'e de baya sağlam demişlerdi ama diablo gibisi yok tabi..
  • buzzlightyear  (09.06.10 03:25:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.