[]

1 yaşındaki bebeğe ne alınır?

Merhaba,

Çok yakın arkadaşımın bebeği için doğum günü partisi var 1. Yaşı, bebek erkek.
Bürçe olarak da max 200 verebilirim.
Her türlü öneriye açığım, ne alabilirim?

Teşekkürler.

 
Mini yumuşak kitap gibi çevrilebilen oyuncaklar vardır. Her sayfasında ayrı resim veya ayna özellikli olabilir. Ayrıca bazılarında diş kaşıyıcısı da olabiliyor.

Örneğin: www.keyifbebesi.com.tr
  • emininsel  (14.01.22 13:42:18) 
1 yaşına 20 gün kalan oğlum var, yumuşak kitaplara aylar önce ilgi gösteriyordu artık yüzüne bakmıyor. şu anda hareketli kitaplara (dokun-hisset de dahil) ilgisi çok büyük. ayrıca fisher price'ın oyuncaklarından gayet memnunuz, linkimals gezgin kirpi diye bir oyuncağı var mesela müzikli ışıklı bir şey, çok seviyor baya da ilgisini çekiyor bu tarz oyuncaklar. bütçenize göre var mıdır bilmiyorum fikir olsun diye yazayım aktivite masası acayip oyalıyor mesela. her bebek farklıdır tabii ama bence artık diş kaşıyıcının zamanı geçmiştir. bizimkinin 6 tane dişi çıktı, halen dişler kaşınıyor ama diş kaşıyıcıları hiç kullanmıyor.

size tavsiyem ayına uygun eğitici oyuncak ya da hareketli kitap alabilirsiniz ya da bunların dışnda ek gıda ile ilgili bir şey (mesela skip hop'un suluk-mama tabağı-kaşık/çatal, termos vs) alabilirsiniz çok makbule geçer bence :)
  • isyankar tosbaga  (14.01.22 14:35:40) 
İş kültürün hareketli kitapları var, çocuklar oldukça seviyor. (1,5 yaşında kız babası)


  • prezarlatif  (14.01.22 14:37:05) 
isyankar tosbaga + 1
yumuşak kitap ilk on aya kadar ilgi çekici. bir yaş çocuğunun gelişimsel evresinde yumuşak kitabın yeri pek yok. hikaye kitaplarının da pek yeri açıkçası, henüz başına oturup küçük prens dinleyecek dönemde değil. bu sebeple duyularına hitap eden kitaplardan hoşlanıyorlar.

www.dr.com.tr
(sesli, ışıklı, üflüyorsun mumlar sönüyor falan)

ya da wimmelbuch diye bir kitap türü var, türkçesini bilmiyorum ama türkiye'de de var bu kitaplardan. sadece resimlerden oluşuyor. hem çocuğa sorular sorabiliyorsun hem de kendi hikayeni yazıyorsun. bir seferinde ağaçları saydırıyorsun, bir seferinde kediyi bulduruyorsun, bir seferinde buz pateni yapan çocukları göstermesini istiyorsun... Rotraut Susanne Berner kitapları çok ünlü bu konuda.

bir mağazaya gitseniz böyle şeyleri kesinlikle bulursunuz.
  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (14.01.22 15:02:26) 
annesine hediye al daha makbul.


  • jamswety  (14.01.22 17:02:57) 
Çocuk bezi al. Dün haberlerde gördüm, bir bebek günde ortalama 6-7 bez değiştiriyor dedi.


  • el conquerador  (14.01.22 20:51:14) 
Büyük sorular kitabım ikili set halinde alabilirsiniz gerçi benimki daha büyük bir dana ama (2yaş) çok güzel vakit geçiriyor. Saatlerce sayfalara bakıyoruz. Aktivite masasıda olabilir. Birde hot Whells garaj oyuncağı sanırım bu 3ü bizim hayatımızı kurtarmakta.


  • ferrarimizolaydisatardik  (15.01.22 04:28:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.