[]

Otel rezervasyonunuzda aracı site mi kullanıyorsunuz

Yoksa direkt oteli mi arıyorsunuz?

Ben aracı siteden fiyat alıyorum oteli aradığımda da aynı fiyatı veya daha fazlasını söylüyorlar genelde. Komisyon olmadığı için daha ucuz olması gerekmez mi aslında direkt oteli aradığımda


 
Rezervasyon siteleri otelin daha düşük fiyat vermesini yasaklayabiliyorlar. O şekilde anlaşıyorlar.


  • mikro patlama  (13.01.22 20:56:07) 
Mutlaka aracı site kullanırım.
Herhangi bir olumsuzlukla karşılaştığımda siteye yorum yazacak olduğumu bilmeleri kendilerine çeki düzen vermelerini sağlıyor.
Daha ölçülü, saygılı, dikkatli oluyorlar.
  • Mirket  (13.01.22 21:01:22) 
En ucuzu hangisiyse orası benim için. Tabii adını hiç duymadığım siteleri fiyat farkı dev olmadıkça tercih etmem ama aracı sitelere bakarım, oteli arar mesleğimden dolayı geçerli indirimli fiyatı öğrenirim, işyerinin anlaşmalı acentasını arar sorarım.

Genelde çok high end olmadıkça aracı siteler en iyi fiyatı veriyor dediğiniz gibi.
  • aguen  (13.01.22 21:23:42) 
Aracı site + vpn ile farklı ülkelere bağlanıp aracı sitelerdeki fiyatları da ülke bazlı karşılaştırma.


  • jazzabel  (13.01.22 22:16:01) 
Ararsan seni tuzak zannedip daha fazla soylerler.
Kapidan sormak lazim.

  • divit  (13.01.22 22:56:32) 
Hilton Honors ve IHG Loyalty programlarında hesabım var. Bunlarda kalacaksam aracı kullanmam, kendi sitesinden alırım. Diğer oteller için 3-4 yerden fiyat alırım.


  • gabe h coud  (13.01.22 23:27:02) 
Küçük oteller daha her zaman telefonda daha düşük fiyat verir. Büyüklerde ise iş değişir. Geçen ay Güral Sapanca'da fiyat almıştım fakat tatilsepeti daha ucuza vermişti. Otele sorduğumda komisyonundan vazgeçebiliyorlar demişti.


  • robin one persie  (14.01.22 11:18:55) 
Ben bookingde hep otele gore daha iyi fiyat aldim bugune kadar.


  • cleric  (14.01.22 12:11:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.