[]

yeni kullanılmamış mobilyaları satmak

yeni alınan koltuk takımı, yemek odası, yatak odası takımı var. 30 bine yakın fiyatlı. bazı nedenlerden dolayı kullanılmayacak.. firma iade kabul etmediği için başka yollardan satmaya çalışılacak artık. aklıma dekopasaj geldi ama letgo gibi ölü fiyatına mı gidiyor bilmiyorum.. bir de spotçular var. başka neresi olabilir?




 
Sahibinden'de de var.


  • dissendium  (13.01.22 20:08:50) 
İlan verip burdan da yayınlanabilir


  • baldan kaymak  (13.01.22 20:13:53) 
spotçular letgodan daha ölücü. internet üzerinden satmaya çalışcaksınız, belki 6-7 ayı bulur birden satamayabilirsiniz.

birden satmak isterseniz spotçu 30 binlik o eşyaya 10 bin falan verir.
  • çih  (13.01.22 20:19:48) 
biraz zarar etmeyi kabul edip, sahibinden.com'dan satacaksınız. mobilya işi ikinci elde çok saçma. spotçu sizden sıfırı 100 lira olan o ürünü 25 liraya alır; daha sonra pasajda başka müşteriye 100 liraya satar. o fiyatlar da sizi aldatıyor işte, sanki adam 70'e alıp 100'e satıyormuş gibi ama alakası yok. mobilya spotçularında düzgün ürünler hiçbir zaman uygun fiyata olmaz, hep mağaza fiyatınadır.

mesela siz internetten 80'e müşteri bulur musunuz? tamamen şans. sizin mobilyayı beğenen kişi 500km uzaktadır, nakliyesi batar almaktan vazgeçer. ilana koyup bekleyeceksiniz.
  • malheiros  (13.01.22 20:56:17) 
tamamen şans işi
internetten genelde çok uygun fiyatlı olanlar tercih ediliyor
ya da kaliteli bi şeyler arayanlar bütçeleri kısıtlı olduğu için senin ilanı tercih edecek
nakliyeyi de sen fiyat olarak ayarla şu kadar tutuyor filan demen avantajın olur
  • bir soru sorcam  (13.01.22 21:06:13) 
Dekopasaj mı? Yorumları okuyun öyle bakın. Mobilya sıfır da olsa ikinci el satışı zarar yazan bir ürün.


  • mahsus mahal  (13.01.22 21:38:57) 
Sıfıra yakın fiyata satmanız mümkün değil, her halükarda bir zararınız olacaktır. Letgo ya da sahibinden denerim ben olsam, spotçu genelde en ölü fiyatı verenler oluyor. Letgo'da gelen teklifleri gerçek değeri gibi düşünebilirsiniz.


  • roket adam  (13.01.22 22:45:40) 
Eger markasi modeli belliyse tam model adiyla her yere ilan acip deneyin. (Ikea modelleri bu konuda avantajli, spesifik isimleri oldugu icin almak istedigin masayi sandalyeyi hemen bulabiliyorsun ve satisi da rahat)

Kumasindan, rengine tam olarak almayi dusundugum 30binlik bi mobilya takimini internette ilanda gorsem, karta taksit ve evde sifir kurulum yerine nakit parayla almam icin 20bin veririm anca. Sokulmesi, nakliyesi, evde tekrar kurulumu ve nakit odemesi hep dert cunku. Cazibesi olacak ki alayim. (Bu benim dusuncem tabi)
  • brkylmz  (13.01.22 22:58:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.