[]

Şarjlı süpürge önerisi

Merhaba duyuru,

Dyson V15 almayı düşünüyordum. Dolar arttı fiyatı arttı, dolar düştü bir daha arttı, sonra kafasına göre bir daha arttı 40 günlük süreçte 6000tl'den 17500'e çıktı :D

Alternatifleri nedir, kullanan var mı? Ben zamanında araştırdım en iyisi şu vs. diye denk gelen var mı?

Büyük ihtimalle alacağım bir robot süpürgeye ek olarak kullanılacak ama şimdilik tek başına iş görmesi gerekiyr.

Fiyatına değdiği sürece bütçe sınırı yok.

 
V15 aldık demeye geldim. Yani philips de birşey üretmiş sanırım ama fiyat bilgim yok.


  • baldan kaymak  (13.01.22 12:13:57) 
evde 2 yıldır roborock s5 max var.

1 ekimde dyson v15 almışız 6999 tl ye :)

değmez. robota o kadar alışmışız ve gerçekten o kadar iyi toz alıyor ki, dysonu sadece ilk aldığımız ay haftada 1 hevesle kullandık, sadece yatak ve koltuk süpürmek için çok daha ucuz modellerden alınır.

valla satsam diye de düşünüyorum yeni fiyatı görünce :)
  • benaslinda  (13.01.22 12:22:08) 
Son zamanlarda xiaomi'nin dik süpürgeleri çok popüler, bir arkadaşım da almış memnun. Şimdiye kadar xiaomiden ne aldıysam memnun olduğum için bu da iyidir diye düşünüyorum. Bir bakın isterseniz.


  • fraise  (13.01.22 12:30:07) 
hocam süpürgeye inanılmaz anlam yüklemeye gerek yok. 3 aşağı 5 yukarı hepsinin teknolojisi benzer, bir motor var ve hava çekiyor, torbada ya da kapta tozları biriktiriyor. astım falan değilseniz bütçenize uyan ve tipini beğendiğiniz herhangi bir süpürgeyi alın gitsin. xiaomi'ninki güzel mesela, kullanan tüm arkadaşlarım çok memnun. biz Arçelik'in ucuz bi modeli + Xiaomi mop pro kullanıyoruz, fazla bile geliyor.


  • roket adam  (13.01.22 12:49:16) 
roidmi s2 aldim, xiaomi'nin alt markalarindan. ek olarak da robot supurge var vacuum mop pro. robot her sabah supuruyor dikey roidmi'yle de ben haftada bir aliyorum cok mutluyum. robotu komple iptal de edebilirim ama fena olmuyor roidmi'ye elimi surmesem de yerde toz kalmiyor en azindan o sayede.

evde kedim olsa belki dyson zorlardim ayi gibi tuy topluyor diye ama onun disinda sebep bulamiyorum, ozellikel bu fiyatlarda.
  • hjarteblod  (13.01.22 14:25:35) 
Dyson da kullaniyorum xiaominin dik süpürgesini de. Fark var mı ? Var fiyat farkına değer mi kesinlikle değmez.

Bu dyson kullananlar çete gibi madem bu kadar para verdim öveyim diye düşünüyor. Evet güzel alet ama daha uyguna olanlar da iş görüyor.
  • Mcfly  (13.01.22 14:40:59) 
xiaomi dikey süpürge + mop pro vacuum kullanıyorum. dikey süpürgeyi 2 haftada bir kullanıyorum o da tek tük bölgeler için. dyson ile karşılaştırmalarını izle çok da bir farkları yok. hepsi yerdeki tozu çekiyor.


  • fernandoenes  (13.01.22 19:53:37 ~ 19:54:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.