[]

lenf bölgesinde beze-şişlik oluşması

ilki birkaç yıl önce çıkmıştı, büyümedi de küçülmedi de öyle yaşayıp gittik, doktor önemli bulmadı. şimdi aynı yerin bitişiğinde, ondan da küçük bir beze daha geldi elime. yenilerde bir üzüntü yaşadım, buna bağlıyorum, ilki de çok üzüntülü bir dönemimde oluşmuştu.

yeniden bir baktırsam mı? üzüntüye, strese bağlı bu bezelerin oluşması mümkün mü yoksa tesadüf mü?


 
Neredeyse herkeste var. Bende de var. Küçüklükten beri hemde. Zaman zaman küçülüyorlar kayboluyorlar sonra geri çıkıyorşar, sonra geri kayboluyorlar. Beslenmenize dikkat edip spor yapın. Doktor hap verir ama etkisi olmaz. Küçültür ama geçirmez.


  • dakota  (12.01.22 23:38:35) 
Bende de oldu. Lab teknisyeni takip gerektirebilir diye raporladı, hekim baktı gerekmez dedi. İçine sinmiyorsa randevu alıp tekrar kontrol ettir, kafan rahat olur en azından.


  • e mice  (13.01.22 01:20:14) 
sorması ayıp hangisi?

boyun, koltukaltı, bacak?

bunun sistemi şöyle oluyor, doktora gidersin arkadaşın dediği gibi ilaç verirler, o ilaçlarla geçen görmedim, sonra tekrar gidersin ya tekrar ilaç verir biyopsi ister ya da ikinci ilacı vermeden biyopsi ister, biyopsiye gidersin sıra gelene kadar yerine göre 1 ay sürebilir, peşinden de ortalama 2 ay gibi bi sürede sonucu gelir sonra tekrar gidersin.
  • killerbee  (13.01.22 02:04:24) 
boyun-ense civarı


  • hakikatler bosluga bakan aynalar miydi  (13.01.22 08:18:00) 
Hocam başka bir doktora daha görünün. Hastanede yatış yaparak tedavi olmuştum ben. 20 gün tedavi sonrası geçmişti.


  • ruhen hastayim ben  (13.01.22 08:58:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.