[]

Göğüs ağrısı - nedeni ne olabilir?

Şimdi kötümser olmadan başka nedenlerini öğreneyim de acile gitmeyeyim gece gece diye buraya sorayım dedim.

Göğsümde hafif bir ağrı var. Tam ortada iman tahtasının iç kısımlarına denk geliyor. Biraz da sollu gibi. Bana sorsan kalp derim.

Sabah vapura falan yetişmek için kendimi çok zorladım. Koştum vs. 2 saat arayla bu şekilde depar atmam gerekti. Kalbimin falan zorlandığını hissetmiştim. Şimdide 2 3 saattir hafif bi ağrı var. Birden derin nefes alıp verirsem arttığını hissediyorum biraz. Dayanılmayacak gibi olmuyor.

Sizce acile gitmeli miyim? Evde kalıp sabahı beklesem kendime gelir miyim bilemedim. Daha önce bunu yaşayan var mı?

 
buradan verebileceğimiz hiç bir cevap sana yardımcı olmayacaktır, acil uzak değilse gidip bi ayaktan muayene ol, hem gerek görürlerse tetkik falan yaparlar.


  • killerbee  (12.01.22 22:01:20) 
Ya ebeveynlerim de evde şansa. Şimdi cidden büyük olaya dönecek eğer acile gidersem. İnanılmaz fazla endişelenecekler falan. O yüzden çaktırmıyorum


  • zimbirik  (12.01.22 22:03:32) 
söylemene gerek yok, ben arkadaşa uğrıycam dersin çıkarsın tabi yaşın 18 altındaysa mutlaka söyle.


  • killerbee  (12.01.22 22:05:29) 
Yok ya yaşım 30. Ama yakında arkadaşım falan oturmuyo yakında biliyolar. Ayrıca yalan söyleyen insanlar değiliz. Çıkarsam direk hastaneye gidiyorum diyip çıkarım.

Yok mu başka yorumu olan?
  • zimbirik  (12.01.22 22:08:50) 
Aynı sebeplerden birkaç kez ayrıntılı kardiyoloji kontrolünden geçtim. Hiçbir sorun olmadığını söylemişlerdi.

Ama yerinizde olsam, madem evde şimdi büyük panik yaratacak, yarın gündüz vakti kimseye çaktırmadan bir görünürdüm doktora.
  • invictae  (12.01.22 22:11:50) 
En iyi ihtimalle gaz yahut panik ataktır (ikisini de yaşadım) fakat öte yandan değilse de sıkıntı. Bi ekg çekerler evdekileri ayağa kaldırmadan bi sıkıntı yok nolur nolmaz diye bakacağım bi diye gidebilirsiniz.


  • hedep  (12.01.22 22:27:42) 
Nefesle şiddetlenen ağrı çok büyük olasılıkla kalple alakası olmayan bir ağrıdır. Gene de kardiyoloji poliklinik kontrolü iyi olur.
Ağrı dayanılmaz hale gelirse acile başvurun.

  • art pepper  (12.01.22 23:09:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.