[]

covidle alakalı bir arkadaşın sorusu

diyor ki
geniş bi ofiste 6 kişi çalışıyoruz. kişilerin arasında 2 metre var en azından.
genelde yaklaşılmıyor gerekmedikçe
bi kaç gün arayla 3 kişi pozitif oldu karantinaya girdi
bizde yani kalan 3 kişide bir belirti yok
benim bu durumda tiyatro sinema gibi yerlere gitmemde bir tehlike var mı
teşekkürler

 
bildiğim kadarıyla asemptomatik vakalar çok az. yeterli süre geçtiyse veya test negatifse gidilebilir


  • paintov  (12.01.22 17:47:16) 
son hatırlatma dozunu olduysa maskeyle istediği yere girip çıkabilir temaslı olmasına rağmen. 5. gün test yaptırır negatıfse aynen devam, pozitifse karantina. semptom olsun olmasın. hatırlatma olmadıysa ve temaslıysa direkt karantina ama yine 5.günkü test negatifse serbest.


  • e mice  (12.01.22 20:42:54) 
Bence insanları riske atmamak için 10 gün kalabalığa girmesin


  • photo85  (13.01.22 00:00:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.