[]

istanbul'da butik tatil önerisi

ben istanbul'da yaşayan biriyim. bi iki gunluk değişiklik yapasim var. iki hafta sonra tatile gireceğim. hem havalarin belirsizliginden hem de maddi anlamda sıkıntı olmasin diye şehir disini eliyorum direkt. tek basima konaklayacagim gun icinde etrafi gezecegim bi yer dusundum. arastirirken mesela şu tarz bi yer gozume çarpti.

www.parkpolonezkoyotel.com

hani hic gitmedigim bir yer. belki yaz icin daha uygun ama kis icin de neden masin diye dusundum. suslu puslu fotolarla guzel gozukuyor ama cok yorum yapilmamis fiyati da uygun gibi. o yuzden ne kadar memnun kalianacak bir yerdir emin degilim. bilginiz varsa yazarsaniz memnun olurum.

onun disinda bu tarz uygun fiyatli ve vakit gecirmesi hos yerler mekanlar konaklamalar olarak nereleri onerirsiniz istanbul'da?

böyle tek basima hem kafa dinleyesim var hem guzel vakit geciresim var. gittigim yer de icimi açan hos bir yer ve ayni zamanda pahali olmasin istiyorum. cok mu sey istiyorum ki:/

 
Park Polonezköy güzel bir otel. Bahçesi, kafesi, çimenleri vs. güzel ama tüm gün tek başına kalmak için ilginç bir seçim olur. Sıkılırsınız bence.
Bence mesela Şile merkezindeki herhangi bir airbnb, pansiyonda kalsanız daha güzel bir değişiklik olur.
Merkezde birkaç kafede oturur, limanda ve etrafında yürür, iki öğün de yemek yiyerek günü bitirirsiniz.

Bütçenizi bilmiyorum ama trene binip Eskişehir'e gitmek de güzel bir değişiklik olur. Hem yol çok uzun, yorucu ve pahalı değil hem de deneyimin bir parçası. Merkezde (Porsuk'a yakın yerlerde) veya Odunpazarı bölgesinden en uygun fiyatlı konaklama hangisiyse kalırsınız.
  • michael_knight  (11.01.22 18:57:54) 
@michael_knight onerileriniz icin cok tesekkurler.

zaten sıkılmayayim diye duz bir otel aramiyorum o yuzden linktekine benzer konseptler daha iyi olur diye dusundum. konumuna tam bakmadim ama gunduz cevre civarda gezerim aksam ustu de takilirim bi sekilde hamam sauna kitap film kafa dinleme bi sekilde vakit gecer sanki.

ama tren oneriniz de cok hosuma gitti zsten tren yolculugu yapasim da var dogu ekspresine bile bakmistim. eskisehirdeki konaklamalari ve sile'yi de arastiracagim.
  • pikap  (11.01.22 19:19:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.