[]

vajinismus

merhaba
taa yıllar önce vajinismusla ilgili problemim için duyuru açmıştım. Aradan yıllar geçti problemim hala devam ediyor. Konuyu şöyle özetliyeyim.

31 yaşındayım. 10 yıllık erkek arkadaşımla evlendim 3 yıldır evliyiz. 10 yıldır hiç bir şekilde penetrasyon olmadan hayatımıza devam ettik. Evliliğin başlarında fulya acıbadem hastanesinde kadın doğum uzmanı ve aynı zamanda cinsel terapi veren Selcen hocaya gittim. Hocalık bir durum yok ama ben başaramadım. Dilatör önerdi ama zar zor ve birazda kaçarak kullanmaya çalıştım ama inanın bu kadar daha zorlandığım başka bir şey yok. size sorum bu sorunu yaşamış ve çözmüş kişilerin yardım aldığı doktorlar psikologlar psikiyatrisler artık kime gittiyseniz nasıl yardım aldıysanız önerebileceğiniz isimler kimlerdir. gerçekten bunun çaresizliğini nasıl anlatsam da siz nasıl anlasanız. bunu sadece yaşamış olanlar anlayacaktır. şuan ağlamaktan bunları yazarken bile zorlanıyorum. önerebileceğiniz isimler varsa bekliyorum.
konum- istanbul

 
  • red g  (11.01.22 17:59:53) 
Bu sorunla ilgili Kadınlar Kulübünde topicler var, orada benzer durumdaki kadınlar tecrübelerini paylaşıyor ve birbirlerine doktor önerisi vb. yapıyor. Oradan bir üyelik alıp konu açarsanız yardımcı olurlar.

Geçmiş olsun.
  • old possum  (11.01.22 18:27:24) 
Cinsel terapi almanız gerek kadın doğumdan ziyade. Bu iş icin 2 tane dernek var biri cised, biri cited galiba. Bir taraf Cem Keçe hoca, bir taraf Cebrail Kısa hoca tarafı. İkisi de alanında uzman.

Derneklerden bilgi alabilirsiniz. Yaşadığınız ildeki cinsel terapist ile ilgili.
  • westblack  (11.01.22 19:28:50) 
Psikolog Esra Yatağan (Ankara'da)
Psikiyatrist Arzu Erkan Yüce (İzmir'de)
Online görüşme yapıyorlar diye biliyorum.
  • la lykia  (11.01.22 20:59:07) 
İki kadın doğum uzmanı biliyorum Ankara ve Ataşehir’de. Bana mesaj atabilirseniz instagram hesaplarını paylaşayım gitmeseniz bile paylaşımlardan yararlanırsınız.


  • cilekli pasta  (11.01.22 21:12:41) 
Saçma gelebilir ama şöyle bir anı paylaşayım. Benden önce 3 ilişkisi olmuş ve vaginismus sorunu yaşamış biriyle birlikteliğim oldu. İlk bir ay biz de ilişki yaşayamadık. Öpüşürkem sevişirken relaks ve çok istekliydi ama o aşamada kendini sıkıyordu.
Çok yogun bir iş hayatı vardı ve yapısı gereği kendisi de işkolik biriydi. Sürekli işinin zorlugundan bahsediyordu. Gece 9-10 da işten çıkıyordu. Dans etmeyi çok seviyorduk geceleri genelde dans edebileceğimiz mekanlarda takılıp gece sevişip uyuyorduk. Ama sabah çok erken kalkıp işe gidiyordu. Antalya'da yaşıyorduk. İstanbul'a hiç gitmediğini ve çok merak ettiğini çok dile getiriyordu.

Bir gün patronundan ondan izinsiz izin aldım. Patronuyla ticari bir işbirliği kurma durumum vardı o yüzden nazım geçiyordu. Patronu İstanbul'da bir iş için onu yollayacagını söyledi uçak bileti vs alındı. Bir yandan İstanbul'u göreceğim diye mutlu oldu bir yandan gide gide iş için gidiyorum diye söyleniyordu bir yandan da 1 hafta ayrı kalıcaz diye mutsuzdu. Neyse ben de bir bahane bulup onu ugurlamaya gitmedim havaalanına. Ondan önce İstanbul'a gidip onu karşılamam gerekiyordu çünkü.

Neyse İstanbul'da sürpriz yapıp karşıladım ..küçük bir şokun ardından izah ettim sürprizi. Çok mutlu oldu. Önce gittik tatil moduna uygun kıyafet alışverişi yaptık. Sonra tekneyle bogaz turu. Gecesine çok sevdiği bir şarkıcının bar performansına gittik. Birlikte izleyip çok sevdiğimiz duvara karşı filminde kullanılan tarihi bir otelde yer ayırtmıştım. Orada kaldık. Her zamanki gibi sevişip uyuduk. Sonra deli gibi günlerce gezdik İstanbul'u. Yaşanacak ne varsa es geçmedik. S
Dönüş gününden bir gün önce önceden anlatmadıgım programı devreye soktum; sabah bir spaya gidip masaj ve sauna hizmeti aldık. Ardından Emirgan da güzel bir kahvaltı. Sonra eşe dosta dönüş için hediye baktık. Akşam sahilde sessiz bir yerde şarap içtik. Şarabı çok sevdiğini ama kolay sarhoş olduğunu söylemişti. Tatlı bir şaraptan zorlayarak biraz fazla içirdim. Bildiğin sarhoş oldu. Dönüşte odada o güne kadar ki en uzun ve şefkatli ön sevişmemizi yaptık ve o da ne. Hiç ama hiç zorlanmadan birlikte olduk. Sevinçten ağladı resmen. O günden sonra 2 buçuk yıl bir daha hiç sorun yaşamadık. O kadar kolay olmasını ikimiz de asla beklemiyorduk. Sonra bir sebepten ilişkimiz bitti. Tekrar sorun yaşadı mı bilmiyorum ama bazen ortam değişimi,ambians, günlerce deşarj olmak ve alkol bile o çin Seddi gibi aşılmaz görünen duvarı aşmanı sağlayabiliyor. Bence zaman sorunu olmayan telefonların kapalı oldugu bir tatil planlayın. Amacın bu oldugunu da çok dillendirmeyşn ki gerilmesin iki taraf da
  • deer hunter  (11.01.22 21:13:29) 
instagram.com

Kendisi ankara'da ancak vajinismusta çok başarılı olduğunu duydum. İnsta'da bir hesabı daha var onu da ekleyip takip edin. Online terapi yapabilir, kendisiyle iletişim kurmanızı şiddetle tavsiye ederim. Ankara liv hospital'de çalışıyor.
  • balik kraker  (12.01.22 00:20:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.