[]

Erkek bireye hediye

Aynı eve çıkılacak erkek bir bireye(sevgili evet) gönderilecek, çok mu mıçmıç gerçekten?
Zuhouse yerine our first home yazılacak.



 
Erkeklerin birçoğu daha somut şeylerden hoşlanıyor bence.
Kadın görüşüyle bence tatlı ama eşimin iç sesi "Ne gerek var" diyor.

  • marla is in my head  (11.01.22 16:38:12) 
Muşta mükemmel bir hediye olurdu


  • baal  (11.01.22 16:56:40) 
Erkek birey sevgili ise güzel,
Sevgili değilse, arkasına bakmadan kaçacaktır.

  • Mirket  (11.01.22 16:58:49) 
Siz sevgilinizle eve cikacaksiniz da o yuzden mi bu? Oyle ise, ona hediye degil bence. Evinize bir sus. Ozellikle ona bir hediye almak istiyorsaniz daha bireysel bir sey secin.

Herhangi bir arkadasinizla eve cikiyorsaniz ve romantik bir yan anlam yoksa, almayin.
  • sopiro  (11.01.22 17:05:52) 
bunun yerine evin bir ihtiyacını alsan (yani en azından daha fonksiyonel bir şey olsa) daha iyi olur gibi düşünüyorum


  • lcha  (11.01.22 17:08:22) 
bir erkek olarak hobilerime yönelik hediyeleri severim. tamam kadın gözüyle "ayyy çok tatlı" ama biz erkekler ne yalan söyleyeyim bu tarz hediyelerden hoşlanmıyoruz.

sevgilinin illa ki hoşlandığı, yaptığı vs. bir hobisi vardır. siz de onu aynı eve çıkacak kadar tanıyan sevgilisiyseniz bunu biliyorsunuzdur. ona yönelik bir şeyler alın. teknolojiden mi hoşlanıyor? ona göre bir şey. oyun oynamak mı hoşuna gidiyor, xbox-ps , arabalardan mı hoşlanıyor ölçeklendirilmiş maket araç olabilir, enstrüman mı çalıyor, ona yönelik bir aparat vs. müzik dinlemeyi mi seviyor, iyi bir kulaklık vb.

ben bu tarz hediyelerden hoşlanırım. etrafımdaki erkekler de bu tarz hediyelerden hoşlanıyor.

dip not: eğer hobisine uzak bir insansanız mutlaka o hobi ile ilgilenen birinden yardım alın. sizin dışarıdan gördüğünüz gibi değildir çünkü çoğu zaman bilmediğiniz detaylar vardır içerideki bir insana göre.
  • syozkn  (11.01.22 17:26:30) 
anneler gününde anneye küçük ev aleti almak gibi olmuş. yani sevgilinizin kendi kullanımından çok, eve dekoratif eşya almışsınız.


  • co2s2  (11.01.22 17:30:10) 
güzel bir şey ama buna hediye diyemeyiz.
Mutlaka alın bence bunu ama hediye de alın.

  • michael_knight  (11.01.22 17:39:23) 
tablo gayet guzel erkekler yermis sanirim biraz. yeni evin ihtiyaclarindandir bence. ben nevresim takimi almistim zamaninda djdj Duvar saati veya diger ev esyalarindan banyo rafi, askilik ne bileyim kapi onu paspasi bile alinabilir.


  • ala09  (11.01.22 17:41:49) 
Tablo güzelmiş. "Bunu sana aldım" değil de "bunu evimize aldım" diyebilirsiniz bence.


  • pispinti  (11.01.22 17:44:41) 
Evet genel olarak haklisiniz bunu biraz da kendime hatira olsun diye aliyorum sanirim.
Kisisel hediyeleri her zaman aliyorum, bu da kendim icin aldigim bisey olsun o zaman:)

  • kismisolungac  (11.01.22 17:55:34) 
Pispinti +1

Ayrıca böyle bir şey benim hoşuma giderdi.
  • not sure if serious  (11.01.22 18:52:55) 
Bir erkek olarak, sevgilim böyle bir hediye alsa hoşuma gider. Taşındığında da güzel bir anı olarak kalır. Ama söylendiği gibi biraz kişisel değil de ev hediyesi.


  • mirafiori  (12.01.22 00:10:59 ~ 00:11:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.